Nervøs som faen!

0
Skrevet av:
Publisert 14:41 2 December, 2009
Kim og Steven fra Superfamily.

Kim og Steven fra Superfamily.

Med nyvrikka kne, prestasjonsangst og kasseguitar gjestet Superfamily Popsalongen. Første band ut av de 100 nominerte til P3s kåring av tiårets norske låt!

Hør fremføringen av “The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night” live her!
[audio:https://p3.no/popsalongen/files/2009/12/LIVE-Radio…-Superfamily1.mp3]

-Jeg har aldri fremført den låten her på kasseguitar før, sier vokalist Steven Wilson i det han halter inn i studio til programleder Siri Knudsen. Et vågalt forsøk på guttespagaten gikk forferdelig galt under en konsert i Stavanger for en måned siden. Det endte med at Steven vrikket kneet.

Ekstremt fornøyd med seg sjøl

“The Radio Has Expressed Concerns About What You Did Last Night” var den mest spilte låta på P3 i 2007, og er en av 100 låter som konkurrerer om å bli tiårets beste norkse låt.

Du avgjør hvem som vinner ved å stemme på din favorittlåt. Superfamily er uansett kjempefornøyd med nominasjonen.

– Vi er overrasket over at 120 og Beautiful People ikke er nominert, men veldig glad på vegne av Ida Maria, Howl og Datarock, sier Steven. Og selvsagt oss sjøl, legger låtskriver Kim Granholt til. Vi er veldig fornøyd med at låta vår er nominert!

-Låta kom til meg i et bilde

-Kim kom med akkordene og så lagde jeg vokal og tekst, forteller Stven. Jeg så for meg en fyr i en rønne som satt og ventet på at dama skulle komme hjem. Og så hadde han en gammel radio som han forsøkte å ta inn universet på, i håp om at det (universet altså) kunne fortelle ham hvor hun var.

Tags: , , , ,

Del "Nervøs som faen!"