ENVY skapte sitt eget monster

3
Skrevet av:
Publisert 14:32 9 June, 2011

Envy består av de to 20 år gamle rapperne Nico Sereba og Vinzy V. Foto: Jonas Meek
ENVY består av de to 20 år gamle rapperne Nico Sereba og Vinzy V. Foto: Jonas Meek

Det går fort i svingene for gutta i ENVY. Etter kort tid som gruppe har de laget en hit, spilt konserter og vunnet konkurranser. I Popsalongen stilte de opp med fullt band, og en uforglemmelig bursdagshyllest.

Det var en tilfeldig bekjent (nå manageren deres) som først fikk osloguttene til å spille sammen. Det tok ikke lang tid før kjemien var på plass, og som en perfekt blinddate ble det resultat. I dette til felle gruppen ENVY.

Hit sang til fansa

Singelen ”One Song” har blitt en suksess på P3. ENVY forteller oss at de hadde lyst til å lage en radiovennlig sang som kunne slå an hos alle. Det fikk de til. Guttene sier sangen er en hyllest til fans, familie og venner som har støttet dem så langt. Med ”One Song” har gruppen funnet sin stil. – Det er absolutt oss, legger de til.

Hør live versjonen de fremførte her:
One song ENVY

Gratulerer Kanye West

Dagen ENVY var her var tilfeldigvis også bursdagen til Kanye West. (og trommissen sin) Tradisjonen tro må man da synge bursdagssang, og fra ENVY til Kanye West, ble det en forrykende coverversjon av sangen ”Monster”. Så, med fullt band, Ipad og parykker fremførte de den på elegant vis. Håper de kommer og synger i bursdagen min også.

Det var kanskje skjebnen og ikke tilfeldighet at ENVY skapte sitt eget monster. Se selv her:

Tags: , , ,

Del "ENVY skapte sitt eget monster"