Fikk Shontelle til å grine

0
Skrevet av:
Publisert 13:16 9 June, 2011

Hanne Sørvåg Foto: T.Haga

Hanne Sørvåg har skrevet låter for mange, en av dem var Shontelle. Begge led av hjertesmerte den dagen, noe som passet perfekt for låten.

Det var en sliten, men blid Hanne som kom på besøk på mandag. Dagen hadde vært lang, men dette ga dama bare mer energi. Sørvåg er nemlig en ruttis i gamet, og med 10 år på baken i bransjen, skal det mer til enn en lang dag for å bli grinete.

 Det skjer i Stockholm

Hanna bor i Stockholm. Her har hun et godt team rundt seg og trives med det. I Norge er det mye talent, men det er dessverre slik at for at de store skal komme til deg må man bo ”internasjonalt”.  – Det er jo litt dumt hvis alle drar utlands, men sånn er det i dag, sier hun. Det beste hadde vært og samlet alle de norske talentene i Norge, men det er nok et prosjekt for fremtiden.

 Shontelle på besøk

Shontelle var hos Hanne for å høre låten ”Say hello to goodbye”. Det ble et emosjonelt møte ettersom sangen minte dem begge om tapt kjærlighet. Men hell i uhell, passet denne sangen perfekt, og etter noen pauser med gråt, ble det jo en hit tilslutt.

Hør Hannes versjon av sangen her:
Popsalongen Say hello to goodbye

 My heart is yours

Sangen ble skrevet til Didrik Solli Tangen, og sendte han til topps i den norske GP-finalen. Hanne forteller at hun ikke klødde etter å synge den selv der og da, men er stolt over å ha sin egen versjon av sangen på albumet sitt. Og den fremførte hun selvfølgelig for oss.

Popsalongen My heart is yours

Tags: ,

Del "Fikk Shontelle til å grine"