Andrea synger om livet

1
Skrevet av:
Publisert 13:17 9 June, 2011

Andrea Dahle (Pressefoto)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukas urørt, Andrea Dahle, var på besøk i Popsalongen. Temaene i sangene hennes er situasjoner fra hennes og andres liv. Kanskje hun har skrevet en låt om deg?

Startet som tolvåring
Dahle begynte med musikk når hun var tolv år. Siden har det gått i det. At hun ble ukas Urørt var ikke forventet, hun hadde bare lagt ut låtene og håpet på det beste. Det kom.

Låter om livet

Andrea sine låter handler for det meste om situasjoner i livet som hun eller venner har opplevd. Hun er visst god til å sette seg inn i andres liv og da blir det som det blir, forteller hun. Men det er ikke bare henne og hennes venner som er inspirasjonskilder. Hun kan nemlig ta seg en tur på byen, se på deg eller meg, og la seg inspirere. Hvem vet, kanskje neste låt handler om en krangel du hadde offentlig?

Spill for meg
Låten ”Play for me”, vil hun ikke si hva eller hvem handler om. Det kan folk tenkte seg til selv. Hør den deilige akustiske versjonen her, og døm selv.

Popsalongen Play for me

Covret Britney

Som tolvåring, var det Britney Spears som tøyt ut av høytalerne til Andrea. Hun hørte på henne MYE, når hun var yngre, og det er ikke så lenge siden, legger hun til. Som en hyllest til hennes gamle idol, spilte hun en egen versjon av Britneys ”I wanna go”.

Hør låten her:
Popsalongen I wanna go

Tags: , , ,

Del "Andrea synger om livet"