Popsalongen fikk 500 Naboklager

Popsalongen fikk 500 Naboklager

0
Skrevet av:
Publisert 15:25 2 June, 2011

Gatas Parlament gav oss en premiere på sin nye singel.  Og vi gir den videre! Vil du ha Naboklager v.2.0?

Med Fjorten år (og en Grand Prix-deltakelse) bak seg var Gatas Parlament på plass i studio på selveste Kristi Himmelfart. Hvor Andreas ikke fikk fri. Nå heller. Nok om ham. Siden sist har Gatas Parlament byttet ut Aslak, broren til Elling, med Jester, som ikke er broren til Elling. Men han er visstnok “familie for det”.

– Aslak var jo settliste ansvarlig så nå er det helt kaos, forteller Martin. Nå kommer vi til å spille to-tre låter samtidig på konserter.

– Det er litt vedmodig, men vi kjører på. Vi prøver å jobbe mer..for mindre penger, utdyper gutta.

En del av den fantastiske buisnessplanen er at det er en ny singel på gang – “Naboklager versjon 2.0″ fra den kommende skiva ” Dette forander alt” som slippes 24.juni.

– Hvis du har naboer som bråker så er den låta her spesialdesignet for å kunne ta igjen og trenge gjennom vegg, mur, gulv og tak. Så det kan lønne seg, forteller Elling.
– Så det er en krysning av en låt og et torturinstrument?
– Ja….litt som Aqua.

– Og hvis du ikke liker Gatas Parlament, og det er det utrolig nok noen som ikke gjør, så kan det være lurt å laste den låta her så ingen andre får gjort det, følger Martin opp.

-Jeg regner med at toppledelsen i FrP ringer hverandre flittig for å få lasta ned dette her.

Og låta den kan du få her, til odel og eie. Gatas-gutta har nemlig vært rause nok til å gi oss hele fem hundre eksemplarer av singelen. Her kan du laste den ned og spille den om igjen og om igjen for naboene dine:  Men vær rask. Det er altså kun 500 tilgjengelig!

Videoen til låta er også blitt en artig affære, hvor Per Sundes parteres og Chirag skriver på sommerhiten “spise kaffe på stranda”:

Del "Popsalongen fikk 500 Naboklager"