Chirag svarte ikke på gratulasjons-SMS

3
Skrevet av:
Publisert 13:17 9 March, 2011

Etter et langt opphold i Popsalongens kontroversielle Pop-panel, var vi omsider tilbake i gamle trakter hjemme i Oslo. Denne mandagen hadde vi besøk av Thomas Eriksen, som forrige helg var nominert til Årets Nykommer under Spellemannprisen. Frøken Eriksen måtte dessverre gå tomhendt hjem til fordel for Kvelertak, men sutret ikke av den grunn.

Frøken Eriksen

Frøken Eriksen

Linnea var i veldig dårlig humør og ville egentlig heller dø enn å snakke med Thomas og programleder Andreas om popkulturelle fenomener, men nå har det seg en gang sånn at hun er tildelt nettopp denne stillingen, og må gjøre jobben sin.

Frøken Eriksen og Myhre

Omer Bhattis trege suksess

Første popkulturelle fenomen ut, har blitt et veldig stort fenomen også – nemlig Omer Bhatti. Michael Jacksons høyre hånd gir ut sin første singel, men suksessen har uteblitt.

Linnéa etterlyser talentet, mens Thomas – som alltid bare skal være snill – kun er indirekte kritisk. Hør hele klippet her:

omer

Spellemann-nedtur

Vi lurte veldig på om Thomas ble lei seg da han ikke vant nykommer-prisen i årets Spellemann.Vi vet jo alle at det viktigste er å vinne, men naive Thomas var av en annen oppfatning. Hør hvem som fortjente å vinne her, og om Chirag som ikke svarte på Linnéas gratulasjons-SMS etter seieren (DIE MOTHERFUCKER, DIE!):

spellemann

Tulleaviser

Ukens siste fenomen, var ryktet om at VG hadde truet platebransjen med sanksjoner dersom de ikke fikk anmelde all musikk først.

Screen Shot fra Ballade.no

Det VG ikke vet, er at leserne ikke bryr seg om hvem som er først ute med sine personlige musikkmeninger. Folk flest kjøper jo VG uansett, og det burde de være jævlig glade for. 

Men dette glemte dagens panel å si. Hør alt det andre de sa om tulleaviser og musikkanmeldelser her:

VG.monopol

Tags: , , , , , ,

Del "Chirag svarte ikke på gratulasjons-SMS"