Honningbarna: – Sjokkerende lite dametrafikk

Honningbarna: – Sjokkerende lite dametrafikk

4
Skrevet av:
Publisert 15:18 19 January, 2011

Som sistemann ut av årets fem Urørt-finalister på besøk i Popsalongen, kom de seks veldig pent kledde guttene i Honningbarna med hvert sitt instrument under armen og klare som egg for fredagens Urørtfinale!

Se også: Barneskrik fra biblebeltet

De seks sørlendingene er spådd å bli en av 2011s nykommere, og det enda de ikke har fullført musikklinja på Vågsbygd videregående skole engang. Vi lurte på om de kanskje hadde blitt skolens helter, men det virket som om de var noe skuffet, og at det ikke hadde stått helt til forventningene:

– Vi trodde jo at jentene ville strømme på, og at folk ville spandere ting på oss i kantina og sånn. Men det har vært sjokkerende lite av dametrafikk og brusspandering, sier vokalist Edvard.

intervju honning

Foto: Kim Erlandsen/NRK

Foto: Kim Erlandsen/NRK

Full jubel i klasserommet

Sist Honningbarna-representant Edvard var på besøk, var i delfinalen mellom Honningbarna og Oslo Ess, hvor resten av bandet måtte være hjemme på Sørlandet og høre resultatet på nettradio – i skoletimen. Den beskjedne reaksjonen fra da de vant, ser vi her:

Skriker seg hes

Etter en prat om det kommende albumet, Edvards skriking og forventningene til Urørtfinalen, satt resten av bandet klare i for å spille låten «Borgerskapets utakknemlige sønner»

Men det viste seg at, (til tross for at ingen egentlig hadde spurt,) de hadde forberedt en coverlåt av Wheatus’ 90-tallshit «Teenage Dirtbag»

Før de avsluttet det hele med dagens topp 3-liste, med følgende tema:

Urørte matretter du kan lage ved hjelp av toastjern og matvarer fra Kiwi!
Kriterier
: Toastjernet må alltid kunne lukkes.

I stigende rekkefølge (for å bygge opp spenningen):
3. Speilegg (det hadde de dog aldri testet, men det går.)
2. Calzone av First Price-pizza
1. Farseburger

Ved interesse, kan oppskrift og eksakt beskrivelse høres her:
topp3

Del "Honningbarna: – Sjokkerende lite dametrafikk"