Samsayas julecocktail

Samsayas julecocktail

1
Skrevet av:
Publisert 14:33 29 December, 2010

Som et siste forsøk på komme i den rette julestemningen før vi tok ferie, inviterte vi verdens blideste Samsaya på besøk for å gjøre sin favorittjulelåt. Og julestemning- det ble det!

Det er hele seks år siden 31-åringen sist var ute med et helt album, men siden dét har hun vært aktuell med opptil flere hitsingler, blant annet «Good With The Bad», som hun var innom oss og sang tidligere i år.
Siden sist har hun også forkastet et album, men i høst har hun vært i studio i Sverige, og denne gangen er det alvor.
– Det renner bare musikk ut av meg nå, og til våren kommer albumet «Summer of Sam»
– Ja, nei, det renner virkelig musikk ut her nå, altså. Det går vel an å si det?

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Hindu-jul med innslag av Jesus

Til tross for at Samsaya og resten av slekta er hinduer, feirer de likevel jul – men da er det imidlertid for Samsayas mor veldig viktig at det skjer på Jesus’ prinsipper. Julemåltidet er riktignok en stor indisk middag, så helt Jesus er det nok likevel ikke. Men harde pakker derimot – det er Samsaya helt for.
Samsaya intervju

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Og hvis det er lov å si, var Samsaya som vanlig glad som ei lerke – og ba til og med personalet på en medbrakt smultring mens hun var her.

Og med seg hadde hun også gitaristen sin Pelle, som han visstnok heter på folkemunne. Så da vi fikk beskjed om at vi hadde fått besøk av Per Nordlie i resepsjonen, hersket det stor tvil om noen egentlig gadd gå ned og hente en ingen visste hvem var.
Men omsider bestemte vi oss for å heise ned og hente Per/Pelle, og med Per/Pelle ble det musikk.

Til Per/Pelles gitarklimpring sang Samsaya en glitrende versjon av Lohn Lennon og Yoko Onos «Happy Xmas (War Is Over)», rett og slett fordi hun synes den er er litt mer enn bare jul – en virkelighetsnær julelåt, som hun så fint sa det.
julelåt samsaya

Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Selv om Samsaya er veldig glad i Whiskey, ble hennes topp 3 ble imidlertid en julecocktail à la Samsaya:
topp 3 sam

3. Det gjør ikke lenger noe at man ikke kan lage piruett når man går på skøyter, så lenge man har med seg Whiskey kokt med epler og kanel på en termos.

2. Snøballkrig

1. Enten du har likt en gutt eller en jente – eller kanskje begge deler, så har en snøballkrigen i Whams musikkvideo «Last Christmas» løst det meste, sier Samsaya.

Tags: , , , ,

Del "Samsayas julecocktail"