Fjorden Baby! covrer John Olav på sparket

2
Skrevet av:
Publisert 13:19 2 December, 2010

Bergensbandet Fjorden Baby! er omsider tilbake med ny låt, etter det selvtitulerte debutalbumet fra starten av 2009. Kvintetten har spilt på blant annet Øya- og Hovefestivalen to år på rad, og onsdag var de på plass i Popsalongen for å spille sin nye P3-hit «Rendezvous»!

Låten  minner oss veldig om musikk fra 90-tallet, og det hadde ifølge Nam (keyboardist …) veldig mye med at han hadde kjøpt nytt keyboard å gjøre:
– Det hadde en sånn «Acid/Piano/House»-lyd som jeg likte så godt. Nesten litt sånn plastikklyd, så den valgte vi å bruke. Det minner meg veldig om det jeg hørte på da jeg var liten, så jeg hører den linken jeg også.

Hør dem gjenskape 90-tallet med låten sin live her:

Fjorden Baby! – Rendezvous

fjordenbaby1
Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Den obligatoriske Popsalong-coverlåten ble imidlertid avgjort på vei til flyplassen samme dag, hvor valget falt på den aller nyeste låten på P3s spillelistert; John Olav Nilsen & Gjengens «Skrekkfilm». Vi lurte på om de ikke trodde det kom til å bli vanskelig å gjøre en låt som hadde premiere for bare to dager siden, og:

– Jeg hørte den nettopp, jeg, sa vokalist Sturle og trakk på skuldrene.

– Vi prøvde oss på både Jaa9 & Onkl P sin «Partysvenske», Cee Lo Greens «Fuck You» og alt mulig, men vi endte altså på John Olav.

Vi innrømmer at vi trakk på et øyenbryn på forhånd, men forholdene tatt i betraktning, gjennomførte de en ganske levelig cover på ett vers og refreng:

Fjorden Baby! – Skrekkfilm

fjordenbaby2
Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Takk for storfint besøk!

Slutt.

Del "Fjorden Baby! covrer John Olav på sparket"