Avenged Sevenfold elsker Akevitt og lutefisk

18
Skrevet av:
Publisert 13:30 25 November, 2010

Klokken 11 onsdag formiddag foran Oslo Spektrum, sitter det allerede horder av svartkledte barn/voksne som presser seg desperat mot døren. Det er tross alt bare ti kuldegrader ute, og kun ni timer til dørene åpner. Det kan bare bety én ting:
Avenged Sevenfold spiller i Oslo.

Det er vanskelig for oss å si akkurat hvem vi hadde på besøk før konserten, ettersom alle ser kliss like ut – men han kaller seg selv Synyster Gates og er gitarist.

Avenged_Sevenfold_2005

På forhånd fikk vi googlet oss til at Metal/Hardcore-bandet var amerikanske, så Linnéa som skulle hente gjestene i heisen forberedte seg etter beste evne før de kom:

linnea_engelsk
Bilde: Jonas Jeremiassen Tomter

Vel importert fra heisen og inn i studio, var vikar Jonas på plass for å ønske velkommen.

Avenged Sevenfold er i Norge alene, uten å være et slags ekstranummer til for eksempel Iron Maiden – som de tidligere har vært. Etter alle disse erfaringene, er Synysters beste råd som følger:
– Vær deg selv. (…)
av7x_2
Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Fun fact: Med seg hadde gitaristen en slave til å trille den gigantiske kofferten hans. Han påsto imidlertid at det var en venn.

Den obligatoriske Topp 3-listen hadde Synester dog kanskje misforstått en smule, og han visste nok heller ikke at det er forbudt å reklamere for alkohol i Norge. Eller det faktum at reklame egentlig ikke skal forekomme på P3.

av7x_1
Foto: Jonas Jeremiassen Tomter

Hør den skumle topp 3-listen hans her:Topp 3 Avenged Sevenfold

Fun fact 2: Synyster kan ikke navnet på noen av bandets egne låter. Man kan jo ikke vite alt.

Hør resten av det ganske festlige intervjuet om gale fans, norsk mat og Avenged Sevenfold generelt

Del 1

Del 2

Tags: ,

Del "Avenged Sevenfold elsker Akevitt og lutefisk"