Norges Rihanna?

3
Skrevet av:
Publisert 13:54 23 November, 2010

Det er gammelt nytt, men: Av 109 bidrag til Kaizer Orchestras coverkonkurranse nylig, var det Moi som knuste hjertene til juryen og stakk av med seieren. Ingjerd «Moi» Østrem har dermed vært listet på P3 i en stund med sin egen versjon av «Hjerteknuser», og som en fin start på en ellers ræva mandag – kom Lund-jenta helt fra Bergen bare for å spille for oss!

Og vi gir oss enda over, Ingjerd/Moi kom faktisk alene! Hun er per dags dato dermed den eneste som ikke har dratt med seg støttekontakten sin, noe som gjør arbeidet enklere for oss – med tanke på kaffeservering osv.moi1

Moi skrev sin første låt «Rosa» til sauen sin som 6-åring, og i fjor var hun en av 10 finalister i Urørtfinalen med låten «After you, Sir», som hun framførte bedre enn noen gang live hos oss:
Moi – After You Sir

Fun fact: Det elektriske pianoet Moi brukte, ble båret opp to etasjer av Popsalongens to egne slaver; Jonas og Linnéa – som tilfeldigvis også er P3s to laveste og svakeste mennesker.

moi2

Til sist gjennomførte hun en latterlig bra cover av Rihannas «Only Girl in the World»

Moi – Only Girl in the World

Og dersom det finnes noen gale fans av Moi der ute, kan vi opplyse om at hennes topp 3-liste var en liste over ting hun ønsker seg til jul:

1. Større seng (hun har en 75 cm bred seng fra før)
2. Ei hylle hun ikke har laget selv
3. Tette vinduer

Tags: , , ,

Del "Norges Rihanna?"