Vi hadde nok bedt dem dra til helvete

0
Skrevet av:
Publisert 14:40 17 November, 2010

De fire kråkeguttene med kråkehåret i Bodø-bandet Kråkesølv er kjent for å gå rundt i ullgenser året rundt, og da de besøkte Popsalongen denne uken – var det selvsagt intet unntak.

Nytt av dagen var derimot at vokalist Petter faktisk hørtes ut som en kråke etter gårsdagens innspilling av Lydverket. Han gikk derfor under aliaset Jørn Hoel.

krake_1
Foto:  Ullgenserfotograf Jonas Jeremiassen Tomter

På mandag er de klare med sitt andre album Bomtur til jorda, som har høstet strålende kritikker til guttenes store lettelse:

– På forhånd hadde vi vel det som kalles treerangst.  Da er terningkast 1 og 2 bedre, sånn at vi vet at vi har gjort noe feil. Terningkast 3 betyr bare at det er hjerteløst.

krake_2

Da kråkene var på besøk sist, covret de Karpe Diems «Snøhvit» – som ble så godt likt av Karpe Diem selv at de gjengjaldt tjenesten og covret Kråkesølvs tidligere singel «Skredder.»

Guttene i Kråkesølv var imidliertid smigret over coveren:
– Vi hadde ikke trodd på det dersom noen sa at Karpe Diem skulle covre oss for et halvt år siden. Da hadde vi nok bedt vedkommende dra til Helvete.

krake_3

Fra venstre: Petter Unstad, Kristoffer Unstad og Fredrik Olsen. Det fjerde medlemmet hadde reist hjem til Bodø etter gårsdagen.

Ellers oppfordres det til alle å se Kråkesølvs liveopptreden på Lydverket, NRK2 i morgen klokken 2130. Programleder Siri var spesielt opptatt av at alle måtte få det med seg, og truet lytterne:

– Ellers kommer Andreas og tar dere. Og det vil dere ikke.

surandreas

Del "Vi hadde nok bedt dem dra til helvete"