Kaffedate med Casa Murilo og Lykke Li

6
Skrevet av:
Publisert 15:08 16 November, 2010

De seks Oslo-guttene i Casa Murilo hadde sin debut i mai 2009, og har i på den tiden rukket å spille den sjarmerende indierocken sin på festivaler som blant annet Øyafestivalen og Norwegian Wood.

De har vært listet på P3 i lang tid med singelen «Drunken Promises», og denne uken kom de på besøk oss i Popsalongen. Men ikke uten en coverlåt! sa vi.

Da de så sammendraget fra de tidligere coverlåtene våre, var de seks guttene i følge bloggen sin stive av skrekk. Så da de møtte opp, måtte vi måtte nærmest presse dem inn i studio! Nei da, men to av dem snakket engelsk (!) – noe som kom fra lyn fra klar himmel på oss, så vi måtte roe nervene på en kopp kaffe alle sammen.

casa_kaffe

Og kaffemaskinen på NRK skal ikke undervurderes; to av dem fikk til og med prøvd ut buljongen og solbærtoddyen!

– Buljongen var helt grei for å være buljong, ifølge Håkon Møller. Terningkast 4.

casa_terningkast4

Solbærtoddyen, derimot. – Terningkast 5, mente Fredrik Baden.

casa_terningkast5

De fikk starte med sin egen singel «Drunken Promises», og den kunne de faktisk helt utenat! Alle ble gode og varme i trøya, og hvis ikke det var for at kameramannen er på ferie -skulle vi ha bevist den gode stemningen på film også. Men musikken er tross alt det viktigste! Hør den her:

Casa Murilo – Drunken Promises LIVE

casa_speller2

Oppdraget med coverlåten hadde de tatt svært seriøst, og spilte opp til dans med Lykke Lis nyeste seneste singel «Get Some»: Casa Murilo – LYKKE LI COVER LIVE
casa_speller1

Bilder: Jonas Jeremiassen Tomter/NRKP3

Tags: , , , ,

Del "Kaffedate med Casa Murilo og Lykke Li"