Hvem er Partysvenske nummer 1?

1
Skrevet av:
Publisert 15:50 8 November, 2010

 – Jeg har ikke vært ute på Løkka siden vi skrev «Partysvenske», sa Jaa9 fra rapduoen Jaa9 & OnklP da de var på besøk hos Popsalongen mandag.

Osloguttene Jaa9 og OnklP har vel allerede én gang for mye forklart hva en partysvenske er, men for de som måtte ha det inn med gravemaskin:
– En partysvenske er en trendy svenske som har kommet til Norge for å jobbe i serveringsbransjen, og så tar han noen dagvakter på 7/11 i tillegg, forklarte de da de gjestet Lydverket.

Rapperne er alvorlig aktuelle med låten «Partysvenske», men ettersom det fortsatt finnes svensker bak kassa på Deli Deluca – fortsetter de å spille låten i håp om å drive dem ut av landet. Per dags dato er kun 76 000 stykker igjen.

Til tross for at de hadde tilbrakt helgen ombord på Danskebåten for å gjøre en gig(…), hadde de likevel lovet oss å komme på besøk for en liveopptreden. Vi hadde aldri i vår villeste fantasi forestilt oss at guttene skulle komme noe tidligere enn tretti minutter for sent, men så feil kan man altså ta. Klokken ett minutt over avtalt tid, kom OnklP krypende ut av taxien med Jaa9 hakk i hæl.
Bilde 009
To blide gutter i heisen.

Se guttene gjøre «Partysvenske» live her!


Men det påstås at det finnes noe godt i alt og alle, så dagens Topp 3-liste skulle hedre svenskene med hva de likte best med landet deres. Listen sa som følger: 

Nr.1 Partysvenske #1: Knugen.
Nr.2 Nordbysenteret.
Nr.3 Svenske kjøttboller.
Bilde 010
Foto: Profesjonell fotograf Linnéa Myhre

Hvis du gikk glipp av interjuvet, eller har veldig lyst til å høre det igjen:

onklpogjaa9

  Les også hva svenske Håkan Hellström sa da han kom inn i studio og vi spilte nettopp «Partysvenske»!

Tags: , , , ,

Del "Hvem er Partysvenske nummer 1?"