– Det er ikke så viktig å vinne

0
Skrevet av:
Publisert 15:07 4 November, 2010

Årets Urørt er – som alle vet i gang, og hver eneste fredag i Popsalongen kåres finalistene som går videre til finalen 21. januar.

Les mer om årets Urørt her

Som vinnere av årets Urørt 2009, er Pony the Pirate erfarne musikanter, og i torsdagens sending fikk vi besøk av vokalist Joakim Johanessen for å høre hva slags erfaringer og gode tips han har å komme med til årets finalister.

Pony The Pirate før Urørtfinalen 2009. Pony The Pirate før Urørtfinalen 2009    Foto: Kim Erlandsen.

Sørlandsbandet konkurrerte  mot artister som Lars Vaular og John Olav Nilsen, men tok seieren med låta «Walk the Shame.» Hvor viktig seieren i seg selv er, Joakim usikker på:

– Seieren er jo egentlig ikke det viktigste, bare det å være en av finalistene gir store muligheter for å bli både sett og hørt. Men den som vinner får jo litt ekstra publisitet, og ikke minst lov til å være med på en lang Urørt-turné.

Og for artister som vil opp og fram, er Urørt en veldig god hjelpende hånd:

– Hele prosessen og all øvingen var veldig gøy å være med på, og gjorde oss også til et bedre band. Bare det å være blant finalistene ga oss gode muligheter – bare det å bli spilt på P3 var jo stort.

Les også: Full gallopp for Pony

Og mens vi snakker om Urørt … I morgen er det siste frist for å stemme på hvilken av de to låtene du vil sende videre til Urørtfinalen. Fredag i Popsalongen kårer nemlig vinneren i ukens duell med en representant fra hvert band i studio.

Ukens duellanter er de to ungbandene Honningbarna fra Kristiansand, og Oslo Ess  fra – kanskje ikke så overraskende: Oslo.
Låtene veier så likt i kvalitet, at det er fare for at dette kan bli en ganske tøff konkurranse.
Vi får håpe det ikke blir grining/slossing/etc. 

Det er kun publikummets stemmer – altså din stemme som avgjør hvem vinneren er – og ettersom disse duellantene ligger så likt, er din stemme ekstra viktig. Så dersom du ikke stemmer, kan du bare gi faen i å klage på vinneren.

Stem her:

Hvilket band vil du ha i Urørtfinalen? Stem her!

ELLER via Short Message Service, også kalt SMS:
Honningbarna: Send «U 1» til 1987
Oslo Ess: Send «U 2»til 1987

Del "– Det er ikke så viktig å vinne"