Besøk av partysvensken Håkan Hellström

2
Skrevet av:
Publisert 10:04 26 October, 2010

Ti år etter at han debuterte med platen Känn Ingen Sorg för mig Göteborg, slipper han Två Steg Från Paradise.
På mandag var han til vår store glede på besøk hos oss i Popsalongen, til tross for at han hadde lagt igjen gitaristen hjemme.

Da han inntok studio, spilte vi Onkl P og Jaa9s “Partysvenske” for å hedre den flinke svensken, men en partysvenske påsto han at han ikke visste hva var. (…)

Bilde 002

Etter alle de gode kritikkene på nye det nye albumet, har det solgt uten stopp helt til det ble tomt i både Norge og Sverige. Også konserten han skal holde på Rockefeller 12. november er ekstremt utsolgt, og det var så vidt vi fikk mast oss til to billetter som vi kunne auksjonere bort til årets P3aksjon. Til slutt gikk de to billettene for 2000 hyggelige kroner – som går straka vegen til Flykninghjelpen – alt takket være Håkans musikk.

Två Steg Från Paradise handler forøvrig – etter Håkans mening om at han snart er framme. Uten å vite hva han mener med framme, høres det i alle fall veldig poetisk ut. Vi håper bare han ikke har tenkt til å slutte med å synge – eller i verste fall har tenkt til å dø. Du må ikke røyke så mye, Håkan!

hellstrom
Foto: Universal

Party med partysvenske i studio.

Bilde 003
(Håkan, vil du gifte deg med meg?)

Del "Besøk av partysvensken Håkan Hellström"