…og svaret er: "Rett opp og ned"

0
Skrevet av:
Publisert 14:59 8 June, 2010
Vaular feirer seieren. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

w00t w00t! Vaular feirer seieren. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Popsalongen-lytterne har talt, og dere vil høre Kvelertaks versjon av Lars Vaular-hiten “Rett opp og ned”. Skru på radioen fredag klokka to for å finne ut hvordan hardrockernes aller første coverlåt vil høres ut!

Fredag 11. juni kommer Kvelertak til Popsalongen for å spille en akustisk versjon av P3-låta “Mjød”. Etter en spennende avstemning er det nå klart at de også kommer til å gjøre en coverversjon av Lars Vaulars “Rett opp og ned” – deres første coverlåt noensinne.

Her er hva Kvelertak-gitarist Vidar hadde å si forrige uke, da de tre låtalternativene ble kjent:

Kvelertak om coverne

Premiene for beste begrunnelse i avstemningen går til følgende heldiggriser:

– Tone, vinner av Hovepass
– toh, vinner av to billetter til fredagens Kvelertak-konsert på Garage i Oslo
– espen, vinner av Kvelertak-t-skjorte og album
– Thea, vinner av Kvelertak-t-skjorte og album

Her er deres utmerkede begrunnelser (vi gleder oss stort til å høre tohs versjoner av Lars Vaular- og Kvelertak-låter…):

Tone
Kvelertak må covre Lars Vaular! Et så hardtslående og nyskapende band som Kvelertak som covrer en artist som er så fjern fra deres egen verden – både sjanger- og tekstmessig – MÅ bare høres! Jeg er sikker på at Kvelertak eier den låta, akkurat som de har gjort før, og at de kommer til å eie alle festivalene de kommer på i sommer. Derfor bør jeg vinne pass til Hove!  Det faktum at de er så ulike gjør at min stemme går til Lars Vaular – Rett opp og ned. Jeg gleder meg til å høre!

toh
Kvelertak eier. Rett og slett. Jeg håper de covrer Vaular, og de kommer til å eie det og. Jeg var med på et par konserter da de varmet opp for Skambankt, og FY FAEN for en oppvarming det var. Jeg elsker musikk. Jeg elsker Kvelertak. Jeg elsker Hove. Mitt eneste problem er at lommeboken ikke elsker meg, derfor håper jeg at jeg vinner! Jeg er blodtørst på en fet festival og heftige konserter etter et konsertløst år på grunn av studier og dårlig økonomi. Dersom jeg vinner skal jeg løpe til Hove, og jeg lover dere – HVIS JEG VINNER SKAL FAENMEG *JEG* COVRE BÅDE LARS VAULAR OG KVELERTAK PÅ POPSALONGEN!

espen
Kvelertak må jo bare covre Lars vaular med Rett opp og ned… Tror det kan bli en sykt artig versjon… Slår den ann får vi håpe på en liten sammenkomst på Hove kanskje?? Det hadde vært sykt fett;) Lars Vaular og Kvelertak på samma scenen.. heheh

Thea
Jeg syns de burde covre Lars Vaular fordi jeg er faktisk glad i musikken hans, men enda mer glad i metal, så lurer på om hvordan det hadde hørt ut om Rett Opp Og Ned ble spilt av et metal band.

Tags: , , , , , , , ,

Del "…og svaret er: "Rett opp og ned""