Intervjuet: U21-landslagsspiller innrømmer at han er 22

Har løyet på alderen hele livet.

Anonym U21-landslagsspiller på 22 år (Foto: Erlend Aas/Scanpix).
Anonym U21-landslagsspiller på 22 år (Foto: Erlend Aas/Scanpix).

Onsdag sparkes U21-EM i fotball i gang i Israel. Norge møter vertsnasjonen i åpningskampen i Netanya.

U21-landslag i fotball er landslag for spillere som er 21 år eller yngre, men nå kommer en av spillerne på det norske laget med en sjokkerende innrømmelse:

— Jeg er 22 år gammel.

Spilleren ønsker å være anonym, men tillater at det opplyses om at han er sentral midtbanespiller, at han til daglig spiller for Molde, tidligere har spilt for Manchester United, og at han heter Magnus Wolff Eikrem.

Har løyet på alderen hele livet

— Jeg løy første gang på alderen da jeg var syv. Jeg utga meg for å være seks, og var dermed bedre enn de jeg spilte mot. En kamp vant laget mitt 23-0, og jeg scorte 18 mål. Denne løgnen har hengt ved meg helt siden den gang, og i dag er jeg altså 22 år og spiller på U21-landslaget, sier den anonyme spilleren.

Han forteller også at han ikke er den enste på laget som er eldre enn 21:

— Langt i fra. Halve stallen er 22, og én er til og med 23. Jeg vil ikke røpe navnet hans, men kan si at han spiller midtstopper på Odd Grenland og heter Fredrik Semb Berge.

Israel ikke i Europa

Spilleren har ikke for dårlig samvittighet, og tror det forekommer bruk av 22- og 23-åringer også på de andre lagene i turneringen:

— Ja, absolutt, det er mye snusk rundt dette mesterskapet. Israel er jo ikke engang i Europa, men allikevel arrangerer de EM. Jeg sier ikke mer.

Nå er dette intervjuet ferdig.

intervjuet_logo

Flere intervjuer