Intervjuet: Han er leder for Foreningen For Ufullstend

Thomas Hanse skal hjelpe de som ikke klarer å fullføre prosjektene sine.

Hver onsdag er intervjudag på P3 Humor. I dag: Vi har intervjuet lederen for Forening for Ufullstend, en forening for de som sliter med å fullføre setninger og gjøremål i dagliglivet.

Thomas Hanse startet forening. Foto: Illustrasjonsbilde, Flickr/RocketJim54
Thomas Hanse startet forening. Foto: Illustrasjonsbilde, Flickr/RocketJim54

Mange sliter med konsentrasjonsvansker, glemskhet og få fullført prosjektene man jobber med. Torbjørn Hanse er en av dem. Etter fire forsøk klarte han å opprette en forening som skal hjelpe nettopp disse.

– Jeg sleit veldig med å få sendt inn papirene til Brønnøysundregisteret, men det føltes som en stor seier da jeg endelig fikk registrert foreninga. Da visste jeg at dette kunne gå veien og at vi.

Håper på mange medlemmer

– Det er nå tre år siden foreninga ble registrert, så nå håper vi bare at folk klarer å registrere seg. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som.

Hvordan kan man bli medlem?

– Du kan gå på nettsiden vår og melde deg inn (www.foreningforufullste). Vi har allerede fått inn mange påmeldinger som vi prøver å gå gjennom fortløpende. Så snart vi har fått trykt opp medlemskortene og fått konvolutter med logo, så skal.

Vil hjelpe folk

– Vi har masse gode saker på blokka. Vi skal hjelpe folk å fylle ut selvangivelser, rydde i boden, levere glass- og metallemballasje til gjenvinning, you name it. Det er utrolig mange der ute som utsetter ting og tenker at de snart skal få ting gjort, men så har det plutselig.

Nå er dette intervjuet ferdig.

intervjuet_logo

Flere intervjuer