Intervjuet: Han skrev tweet på akkurat 140 tegn

– Jeg ble helt skjelven da jeg innså at det kunne gå, forteller Ernst Figenschou (25).

Han skrev den perfekte tweeten på nøyaktig 140 tegn. Foto: Privat/skjermdump/Flickr CC/Tobyotter.
Han skrev den perfekte tweeten på nøyaktig 140 tegn. Foto: Privat/skjermdump.

Forrige uke satt Ernst på bussen på vei til Høgskolen og skrev en tweet på mobilen. Da fikk han til det som mange drømmer om. Meldingen endte nemlig på nøyaktig 140 tegn, som er maksimum lengde på Twitter.

– Det var ikke planlagt. Jeg begynte å skrive, og på slutten trodde jeg at jeg ville gå over 140. Da begynte tankene å svirre på hva jeg skulle endre på i teksten, eller om jeg måtte gå for noen forkortelser. Da jeg endelig satte utropstegn så jeg at jeg hadde landa på nøyaktig 140. Det var heftig, og jeg tror de andre på bussen merka at jeg var ganske stolt.

Bruker Twitter på mobil

Ernst bruker mobilen hver eneste dag, og er ofte på Twitter.

– Jepp, jeg bruker Twitter ofte. Enten for å se hva andre skriver, eller for å skrive selv. Det er sånn ca. 80/20 fordeling, antar jeg.

Er ikke kongen av Twitter

Ernst Figenschou har 31 følgere på Twitter, og føler seg ikke som noen konge på Twitter selv etter den perfekte tweeten.

– Hehe, nei på ingen måte. Det er mange andre på Twitter som har flere følgere og som får mange retweets. Men kanskje er dette starten på noe stort, sier han og gir oss en high five.

Nå er dette intervjuet ferdig.

intervjuet_logo

Flere intervjuer