Takk for i år!

37
Skrevet av:
Publisert 11:58 18 desember, 2009

Nå har jo RR hatt sin siste ordinære sending i 2009. I julen vil det gå såkalte some-of-sendinger i sendetiden vår. Det er jo Radioresepsjonen det også, men hvis du følger RR fast, så har du nok hørt det meste før. Men gjør det noe’a? Grevinnen og Hovmesteren og Donald Duck og vennene hans går jo fankern meg HVER eneste jul, og det er ingen som begynner å grine av den grunn!

 Vi er for øvrig tilbake med rykende ferske direktesendinger igjen den 4. januar, og håper du også i 2010 vil ha glede av vårt lettbeinte underholdningprogram.

RRs podkast er mer populær enn noen gang, og det varmer jo et gammelt resepsjonshjerte. Nå har vi også gjort det enkelt for dere ved å separere RSS-feedene. Det betyr at man fritt kan velge om man vil ha podkast med eller uten musikk, og at man ikke automatisk laster ned begge, som noen har irritert seg litt over. Hvis du bruker iTunes vil du enkelt finne de to forskjellige podkasten hvis du skriver Radioresepsjonen i søkefeltet. Eller du kan trøkke på linken her:

UTEN musikk:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=110587908

MED musikk:
http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=346566710

Vil gjerne benytte anledingen til å si takk til alle som har fulgt oss i 2009, både på radio, podkast og på nett! Og til dere som sender inn e-poster, sms’er og pakker i posten – tusen takk! Vi har sagt det før, men sier det gjerne igjen – det er umulig å lage Radioresepsjonen uten dere.

Ha en klukkete jul og et fisefint nyttår!

Hilsen Bjarte, Tore og Steinar

bjartesentorecaptainjuletre

Del "Takk for i år!"