Snart helg, folkens!

90
Skrevet av:
Publisert 12:03 8 januar, 2010

Hei alle podkastvenner og brukere av denne siden.  Vil at dere skal vite at tilbakemeldingene deres blir lest og tatt til etteretning, og til Hatchpark Bignos og alle dere andre; det er registrert så inni hampen.

Problemet som ofte oppstår med nedlastingen av podkasten er rett og slett linjekapasitet. Det er veldig mange brukere som samtidig ønsker å laste ned podkasten idet den blir lagt ut på ettermiddagen. Med andre ord er det ikke vår (Radioresepsjonens) feil at dette skjer, noe de fleste har skjønt nå, heldigvis. Det hadde vært det samme som å si at Tor Fløysvik, Trine Dehli Kleve og Trond Harr har ansvar for at “Skal vi danse?” kommer seg på lufta.

Det har også vist seg at det også kan være litt vanskeligere å laste den ned via iTunes. En løsning kan være å laste den ned direkte fra nrk.no/podkast, her:

UTEN MUSIKK  http://podkast.nrk.no/program/radioresepsjonen.rss
MED MUSIKK  http://podkast.nrk.no/program/radioresepsjonen_musikk.rss

Podkast er fortsatt relativt nytt, og derfor er barnesykdommene mange. Det hjelper selvfølgelig ikke at RRs podkast er såpas mega-humungus-råpopulær som den nå har blitt. Hadde vi nå engang hatt like få podkastlyttere som “Hore og Maradona” på P2, så hadde det ikke vært noe problem. Neida, det var gjøn. Det finnes ikke noe program på P2 som heter “Hore og Maradona” på P2. Eller… det veit jeg ikke. Det kan jo faktisk være tilfelle.

UANSETT, neste uke er det klart for et par nyvinninger i programmet vårt. “Barnebok”-posten tar en liten pause fra sendeskjemaet. Tror alle nå har fått med seg vår krasse kritikk til de mange grådige barnebokforfatterne der ute. Og som dere sikkert har hørt i programmet; det å skrive barnebok er griselett. Inn kommer “Karaktermakerne“, der dere lyttere kan være med på å skape en ny RR-karakter via e-post og SMS. Mer om dette i sendingen på mandag.

Dessuten tar vi “Dilemmas“-spalten inn i varmen igjen, og gir “Godt Sagt” en velfortjent pause.

Nytt av året er også posten “På Tråden”, som er Radioresepsjonens versjon av klassisk humoristisk tulletelefon (eller forsøk på dette). På onsdager, altså.

Utover det blir det litt småforandringer. Detta vil dere merke etter hvert.

God helg, da, dere!

 

vinterrr
vinterrr3vinterrr2

Tags: , ,

Del "Snart helg, folkens!"