Radioresepsjonen tar pause etter jul. Tore illustrerer dette med sekk på ryggen, Bjarte med en eske og steinar meg å slenge jakka over skuldra (Foto: Jonas Bødtker, NRK P3).

Radioresepsjonen tar pause etter jul. Tore illustrerer dette med sekk på ryggen, Bjarte med en eske og steinar meg å slenge jakka over skuldra (Foto: Jonas Bødtker, NRK P3).

Siste: Radioresepsjonen tar pause etter jul

122
Skrevet av:
Publisert 13:27 13 november, 2012

Og kommer tilbake etter sommeren 2013.

– Det har seg slik at jeg skal ut i farskapspermisjon i noen måneder. Derfor blir sendingen torsdag 20. desember 2012 den siste på en stund, forteller Tore.

Kan du ikke bare ta med barnet på sending?

– Nei, jeg kan ikke jobbe for da ville jeg brutt NAVs retningslinjer, det ville blitt såkalt trygdesvindel.

Hva skal Bjarte og Steinar gjøre?

– Underholdningsavdelingen i NRK har sagt seg villig til å adoptere meg for en stund. Jeg skal jobbe med programmet som rett og slett heter “Underholdningsavdelingen”. Et litt artig poeng er at jeg blant annet skal jobbe med hun som Tore deler leilighet med, sier Bjarte.

Hvordan blir det?

– Det blir jo rart å ikke jobbe med RR, men jeg tror det blir spennende også, omtrent som å vente på at Wirkola skal hoppe.

Her er de Bjarte skal jobbe med til våren:

Underholdningsavdelingen, det nye programmet til Bjarte (Foto: Ole Kaland, NRK).

Underholdningsavdelingen, det nye programmet til Bjarte: Steinjo Grieg Halvorsen, Herborg Kråkevik, Christin Grue, Vidar Magnussen, Robert Stoltenberg, Live Nelvik og Bjarte Tjøstheim (Foto: Ole Kaland, NRK).

Hva med deg, Steinar?

– Jeg skal jobbe med noen andre prosjekter, i hvert fall to stykker, et internasjonalt og et mer lokalt.

Kommer tilbake igjen

– Vi kommer tilbake etter sommerferien 2013, det er avtalen vi har med P3. Og selv om det er veldig hyggelig at det er en del folk som liker programmet vårt, så må man jo huske at det bare er et radioprogram som tar en liten pause, sier Bjarte.

Tore tror det kan være greit med et lite opphold av og til:

– Når vi kommer tilbake kommer vi til å ha masse gode historier, jeg har merket at jeg har begynt å fortelle de samme litt om igjen i det siste.

Forrige gang Radioresepsjonen hadde pause var fra påske til august 2011.

Tags: , , , ,

Del "Siste: Radioresepsjonen tar pause etter jul"