RR sender fra Hovefestivalen

18
Skrevet av:
Publisert 15:50 27 april, 2009

Steinar, Tore og Bjarte er i disse dager travelt opptatte med å planlegge årets festivalsending. De som var på Hove i fjor, fikk med seg et show fullpakket med lettbeint humor, Taco-referanser og nakenløp.

Alle detaljer i årets sending er ikke bestemt enda, men det garanteres fra sikre hold at det kommer til å bli like bra som i fjor. De tre resepsjonistene planlegger et forrykende show i krysningspunktet mellom Pushwagner, Kristopher Schau og den første Grandiosa-reklamen.

RR sendte fra Hove også i fjor. Alle sendingene ligger tilgjengelig i NRKs nett-tv.

Se bildebonanza fra fjoråets festivaltur på Flickr.

Festivaltips for dummies

Hovefestivalen varer fra 22. til 25. juni og Radioresepsjonen sender live fra P3-scenen hver eneste dag. Som erfarne festivaldeltagere har de også gode råd til nybegynnere som skal på festival for første gang uten anstand.

RR på Hove 08: Nakenløp kuppet RR:

– Drikk mye vann, drikk mye øl, sett teltet i skyggen og ha verdisakene på et trygd sted, gjerne langt opp i rumpetaska. Vær klar over at det er kummerlige boforhol på festival, så ta høyde for det før du drar. I fjor bodde vi i en brakke, men i år skal vi prøve å få rom på herregården der Håkon Moslet pleier å bo. Eller Moslet Gård som vi kaller det. De driver økologisk.

Savner det uøkologiske

– Tore savner et uøkologisk alternativ på matfronten. Et sted hvor sprøyte- og konserveringsmidlene flyter fritt. Bjarte savner en lounge for fisefine og Steinar synes de sanitære forholdene bør bli bedre. Bortsett fra dette, ser de frem til festivalsommeren astarter for alvor.

RR på Hove 08: Dillemmas:

De musikkintresserte resepsjonistene gleder seg til festivalstart og satser på å få med seg opp til flere band i løpet av festivalen. Steinar gleder seg til Prodigy og Faith No More, Bjarte gleder seg til Slipknot og Fleet Foxes mens Tore gleder seg mest til Curtain Fall, Icepick-Icepick-Icepick og The Lesbian Conspiracy på den bittelille indiescenen.

Se alt av RR på Hove i Nrks nett-tv eller høydepunkt i P3TV!

Tags: , ,

Del "RR sender fra Hovefestivalen"