Radioresepsjonen tar sommerferie

39
Skrevet av:
Publisert 13:34 30 juni, 2009

Hei, kjære venner på internett! Våre sendinger fra Hovefestivalen satte et verdig punktum for den åttende sesongen av Radioresepsjonen på NRK P3. Tusen takk til alle som hørte på, og ikke minst til dere som møtte opp foran P3-scenen hver dag under festivalen. Det var helt utrolig kult (og ganske merkelig) å lage det som i utgangspunktet var et sært, lite radioprogram foran nærmere 4000 mennesker på en diger gresslette. Benytter også anledningen til å takke våre musikalske gjester, Montèe, Lars Vaular, Enslaved og I Was A King. Til de av dere som ikke klarer å få av RR-tatoveringen, skal visstnok babyolje fungere. Ikke bruk gryteskrubb. Det gjorde jeg. Anbefaler det ikke.

Se RR fra Hove + roadmovie i RRs videoplayer.

Håper alle våre brukere både på eteren, podkast og her på denne nettsiden er fornøyde med den lettbeinte underholdningen dere ukentlig har fått servert. Litt sår i stjerten fortsatt tenker jeg tilbake på det halvåret vi har lagt bak oss og alt det Tore, Bjarte, jeg og dere lyttere har opplevd sammen. Mye moro, noe pinlig, noe beint fram ræva. Pointet er at vi har vært sammen om det. For som jeg tidligere har nevnt på denne siden, så er Radioresepsjonen et samarbeidsprosjekt mellom oss og dere. Dere sender inn sms’er og e-poster, mens vi gjør et forsøk på å foredle det og vidrebringe det ut på eteren. En spesiell takk til dere som bidrar!

Takk for at dere også har gjort denne nettsiden til et møtepunkt for venner av programmet og til den mest besøkte siden på P3s nettsider. Det er rørende å se de engasjerte kommentarene når vi legger ut en sak, eller hvordan forumet (FORUMET, FORUMET!) har utviklet seg til å bli noe mer enn bare et debattside. Vi har flere ganger sittet og lest og ledd oss fillete av snodige påfunn og morsomme bilder. Fortsett gjerne med det!

For oss som jobber i mediebransjen er konkurransen hard om å fange deg som publikummer. Reklamefinansierte medier er villige til å gå over lik for å få din oppmerksomhet. Det er viktig å huske at RR er litt som Ben & Jerry’s iskrem. Vi lager det vi liker sjæl, også håper vi at andre liker det også. Det er vår forretningsidè.

I sommer har vi vært så heldige å få DJ Pia som vikar i vår sendetid, og bedre sommervikar kan man rett og slett ikke be om. Hør på P3 hele sommeren, og jeg skal love deg at du kommer i sommerhumør.

Når vi først snakker om Ben & Jerry’s, så fikk jeg nå VELDIG lyst på New York Super Fudge Chunk, til tross for ernæringsekspertenes advarsler om at iskrem er noe av det farligste man kan spise på grunn av den uhorvelige mengden av både fett og sukker. Jeg vet at, ehem, noen av oss er mer disponerte for livstilssykdommer som diabetes nummer 2 (er det lov å si?), men goddamn it, det er jo sommer!

Vi høres utpå sensommeren igjen, nærmere bestemt den 17. august fra 10 til 12.

Med sommerlig hilsen
Steinar “Skippern” Sagen
Ansvarlig redaktør

Radioresepsjonen
– ikke bakgrunnsradio

rrsommer

Del "Radioresepsjonen tar sommerferie"