Fansen strømmer til

75
Skrevet av:
Publisert 14:12 14 mai, 2010
Utenfor radioresepsjonen kl 1030 17 mai. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Utenfor radioresepsjonen kl 1030 17 mai. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

Idag, på selveste 17. mai er det duket for historiens siste fellesfoto med Radioresepsjonen. Dette er det vi på fagspråket kaller “en happening”, men er altså ikke noe liveshow eller stand-up forestilling. Det er rett og slett et evenement der resepsjonister og lyttere møtes til et felles gruppebilde.

Allerede før RR gikk på lufta klokka ti hadde folk begynt å strømme til den fysiske Radioresepsjonen utenfor NRK Marienlyst.

Vi tok toget fra Moss klokka sju i morges. Det føles riktig å stille opp og hedre RR på deres siste sending, vi er  jo faste lyttere, sier Bjørn Erlend Wahlberg (22), Daniel Eggereide (21) og Amund Isaksen Utnæs (22).

Disse tre gutta satte seg på toget klokka sju i morges for å rekke markeringen. Knips, knips! (Foto: Tom Øverlie, NRK)

Disse tre gutta satte seg på toget klokka sju i morges for å rekke markeringen. Knips, knips! (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Hvorfor gjør så RR dette?

– Det er en av de få gangene vi har mulighet til å møte lytterne våre, og det er alltid stas for oss, ettersom dere tross alt er en viktig del av radioprogrammet. Det er også en av de få gangene dere lyttere får møte oss også, så hvis man synes den slags er moro, så er dette din lykkedag, kommenterer Steinar Sagen.

RRs siste sending i denne omgang går på lufta i dag, 17. mai fra 10 – 12.

Deretter blir det fellesfotografering utenfor NRK Marienlyst – ca klokka 12.15.

Siste sending for denne gang: Radioresepsjonen i studio 17. mai 2010(Tom Øverlie, NRK P3)

Siste sending for denne gang: Radioresepsjonen i studio 17. mai 2010(Tom Øverlie, NRK P3)

Vi føler ikke så mye akkurat nå, men det blir nok vemodig mot slutten av sendinga, sa RR-gutta like før de gikk i studio.

Få bilde i posten

Vi har rigget opp høyttalere utenfor SELVE Radioresepsjonen (altså resepsjonen for radio her på NRK Marienlyst), så hvis du er megahypp, så kan du slå deg ned på gresset og nyte vår (foreløpig) siste radiosending omtrent rett fra juret (hvis du er med på den). Umiddelbart etter sendingen kommer vi ut og tar fellesbildet. Bildet blir tatt av en av NRKs flinke fotografer fra en gardintrapp. Ved å skrive deg på en liste, får du tilsendt bildet i posten etter hvert. Håper vi ses!

Dresskode? Det du har på deg på 17. mai.

Hvor? Se kart under.
View Larger Map

Del "Fansen strømmer til"