Fotografering med Radioresepsjonen 9. desember!

58
Skrevet av:
Publisert 8:32 8 desember, 2008

Til dere der ute som har mulighet og lyst, så blir det altså fellesfotografering av dere lyttere og oss i Radioresepsjonen den 9. desember klokken 13 på Ekebergsletta i Oslo. Fint hvis så mange som mulig kan være med, til tross for litt vanskelig tidspunkt og sted for de av dere som jobber eller går på skole eller befinner dere andre steder i verden. For de av dere som er arbeidsledige, trygdede eller sykmeldte men allikvel oppegående – bli med hvis du liker programmet.

Alle som deltar på bildet får selvfølgelig en kopi av mesterverket i ettertid. Skulle bare mangle!

Vi har med oss en av NRKs aller beste stillsfotografer, og seansen skal også dekkes av P3TV.

Selv om Tores Mercedes og Bjartes Honda Civic skal være med på bildet, blir det dessverre ikke mulighet for andre å ta med seg sine egne kjøretøyer i denne omgang. Det får vi ta på et senere tidspunkt.

Håper du kommer – vi gleder oss!

PS: Hvis du planlegger å komme, meld deg på denne facebook-siden, så får vi et inntrykk av hvor mange som stiller: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=35854084227

Man kan ta buss 74 fra Oslo sentrum (Mot Mortensrud) for å komme seg til møtestedet. Bussholdeplassen heter Ekeberghallen. En buss går fra Eidsvolls plass (i Stortingsgata) klokka 12.33. Denne er framme på Ekeberghallen 12.46. Ellers er det parkeringsmuligheter i området.

Her er et kart over hvor Ekebergsletta befinner seg i Oslo:

http://tinyurl.com/6kwydf

Tags: , , , , , , ,

Del "Fotografering med Radioresepsjonen 9. desember!"