Økonomiske floker og båtmannsknop

39
Skrevet av:
Publisert 11:01 19 november, 2009

I denne ukens knuteskole møter du ei dame som løser økonomiske floker i NRK – og er en reser på båtmannsknop.

Andre episode av Tores Knuteskole byr på flere overraskelser. For hvor har det blitt av Tore, som egentlig er programleder? Denne uken sitter Bjarte i sjefsstolen, og på besøk har han fått ei effektiv dame fra de nordligste delene av Norge.

Anita Dypvik Skants er administrativ leder i NRK Ung, og løser i følge Bjarte “økonomiske knuter og floker”.

Anita Dypvik Skants er administrativ leder i NRK Ung og gjest i Tores Knuteskole denne uken. (Foto: Trine J. Aandahl, NRK)

Som liten var Anita speider, og dermed har hun over gjennomsnittlig mye kunnskap om knuter. I Tores Knuteskole viser hun frem hvordan man lager en båtmannsknop. En enkel knute, men også en av de viktigste.

Denne uken ble en noe mer kjent kvinne uoffisielt oppnevnt til knuteskolens høye beskytter. Se Mette-Marit i full sving med å knytte knuter her.

Det er ikke bare Mette-Marit som har satt sitt preg på Radioresepsjonen denne uken, stjernevikarene har florert i korridorene til P3.
Bjørn Eidsvåg, Bård Tufte Johansen og Harald Eia har alle bidratt under Steinars svinesjuke.

Første episode av Tores Knuteskole ga deg oppskriften på trompetstikk. Den kan du se på nytt her:

Nå har du egentlig lest hele saken, men hvis du fremdeles vil ha mer knutestoff kan du sjekke ut dette bildegalleriet fra innspillingen av Tores Knuteskole:

Tags: , , , , ,

Del "Økonomiske floker og båtmannsknop"