Evaluering av første pilot

35
Skrevet av:
Publisert 15:19 2 juni, 2010
1

Her sitter vi å ser på opptaket. Tro det eller ei, men dette er i grunnen hele gjengen. Foruten RR-gutta så ser dere prosjektlederen, Eirik, og red.ass. Ine. I tillegg har vi Øystein på studioregi, men han sitter utenfor bildet til venstre, sett fra kameraet. Jeg står bak kamera. Vi syv skal lage dette TV-programmet. (foto: Vidar Josdal)

Hei igjen

I dag har vi evaluert opptakene fra studioet. Vi er enda i en tidlig fase, men vi er på ballen, for å bruke den metaforen. Det heller mot en talk show setting, men at vi leker oss innefor disse rammene. Vi ble enige i dag om å lage en pilot før vi tar sommerferie i juli. Ganske kort frist egentlig, men vi håper at dette vil luke ut en del barnesykdommer før vi begynner for alvor til høsten. Akkurat nå føles dette litt håpløst. Steinar skal jo bli pappa og drar på fødekurs i ett sett, Bjarte må sove midt på dagen og vi må vekke han hver time når han skal på do. Tore er såpass individualistisk at vi andre ikke helt tør spørre hva han holder på med. Han sier han jobber med RRTV, så da gjør han vel det.

2

Bjarte og Tore er litt slitne etter en lang dag med evaluering av seg selv (foto: Vidar Josdal)

3

Prosjektleder, Eirik Ingstad, og programleder, Steinar Sagen, jobber seg fram til et resultat. Om det resultatet blir bra, er det ingen som vet, enda. Det eneste vi vet er at vi ikke har så mye penger å rutte med. Tror kanskje det er derfor Steinar ser så bekymret ut på dette bildet. (foto: Vidar Josdal)

Del "Evaluering av første pilot"