Bjørn Eidsvåg er utegående reporter på valgvaka i kveld

Bjørn Eidsvåg er utegående reporter på valgvaka i kveld

5
Skrevet av:
Publisert 15:05 9 september, 2013

Rockepresten over alle rockeprester stiller opp som utegående reporter når Steinar, Tore og Bjarte holder valgvake på P3 i kveld.

Fra 22.00 i kveld er Steinar, Tore og Bjarte klar i studio for å gir deg en lettbeint dekning av valget, med Bjørn Eidsvåg som utegående reporter! Bjørns veier er uransakelige, men hvis alt går etter planen drister han seg en tur innom valgvakene til noen av de største partiene.

Les også: Tilbring valgnatta samme med Tore, Steinar og Bjarte

Bjørn Eidsvåg har aldri vært utegående reporter før i hele sitt liv, så dette blir nytt på mange måter.

– Det er et yrke jeg har stor respekt for, men når Radioresepsjonen spør tenker jeg at det er humor og lettbeinhet som er overskriftene, og da tør jeg å prøve på det, sier Bjørn Eidsvåg om sin nye kveldsjobb.

Hva slags forventninger har du  til valgnatta? 

– Det blir spennende. Og denne gangen blir det spesielt spennende å se hvordan det ser ut når man kommer i mål. Jeg tror heller  ikke at dette er natta for at jeg skal sprette alt for mange sjampanje-flasker, sier rockepresten.

Hvordan tror dere Bjørn Eidsvåg er som reporter da?

Steinar: Jeg tror han er uredd og på. Og modig og utadvendt. Folk er nok redde for å snakke med han. Han er jo en stor bamsete fyr som kommer med en mikrofon.

Bjarte: Forventningene våre til han som reporter er ikke skyhøye, så han kan bare overraske som politisk reporter i kveld.

Hva annet kommet til å skje i kveld?

Steinar:Vi skal se på tv, spille god musikk, ha valg-postkasse og følge valget med argusøyne.

Tore: Ja, først og fremst argusøyne.

Steinar: Argusøyne og vanlig øyne.

I tillegg til at Steinar, Tore og Bjørn lager liveradio, har vi også en egen valgvake-chat gående på P3.no. Der kan det chattes om alt fra politikk til nanbrød, og du vil få oppdateringer om hva som foregår i kulissene.

Husk forresten at du kan stemme på Radioresepsjonen til Årets radionavn her.

Tags: , , , ,

Del "Bjørn Eidsvåg er utegående reporter på valgvaka i kveld"