Basse gjesteprogramleder i P3morgen

37
Skrevet av:
Publisert 13:42 11 august, 2011

I forbindelse med Radioresepsjonens oppstart førstkommende mandag, altså mandag den 15. august, 1000 hours, har jeg blitt invitert til å være gjesteprogramleder i P3morgen i morgen, fredag. Som populærkulturpersonlighet er det en av de største tillitsærklæringer man kan få her til lands. Du sier ikke nei hvis P3morgen ringer. Eller, du kan si nei, men da skaper det særdeles dårlig stemning i P3-lokalene ettersom P3morgen sitter 5,5 meter unna Radioresepsjonenredaksjonen.

En av fordelene som gjesteprogramleder er at man nesten ikke trenger forberede seg. Det eneste man trenger å planlegge er to ønskelåter, samt et såkalt “opplegg” for den utegående reporteren Silje. Hvis man bare prater i vei, “feel the flow”, kjører på og er litt hyggelig så er mye gjort. Jeg gleder meg enormt til oppgaven og håper du som leser dette vil høre på i morgen tidlig.

Bildet under er tatt med min smarttelefon og viser programleder Ronny Brede Aase og meg selv. Programledersken Live Nelvik var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt. Bildet er arrangert – jeg har hilst på Ronny mange, mange ganger tidligere. Men det er likvel en stor ære å være i fysisk nærkontakt med en mann hvis høyre brystvorte ligner utrolig på et jentehode som har på hodetelefoner. Og nei, det er ikke fotofiklet. 

Tags: , , , , , ,

Del "Basse gjesteprogramleder i P3morgen"