Hedres for innsatsen

40
Skrevet av:
Publisert 10:11 17 november, 2009

Radioresepsjonen med Bård Tufte Johansen (Foto: Vidar Josdal, NRK)

– Med litt mer erfaring kunne Bård erstattet Steinar permanent, sier Tore om tirsdagens vikar i RR.

Bård Tufte Johansen steppet inn som vikar for svinesyke Steinar på svært kort varsel, og Tore er fornøyd med storebrorens erstatter.

– Bård var veldig flink, til tross for at de siste 24 timene av livet hans hørtes litt kjedelige ut.

Bård fortalte blant annet at han hadde spist en veldig dyr lunsj det siste døgnet, og at grunnen til den høye regningen var overpriset, svensk mineralvann.

Steinar ligger angivelig hjemme med svineinfluensa, og i følge de friske resepsjonistene er han redd for at Bårds prestasjon kan føre til et permanent bytte av programleder. Også i kommentarfeltet her på nrk.no/rr påstås det at “Bård kicket Steinars ass”.

– Vi har forsikret Steinar om at han ikke trenger å være redd. Radioresepsjonen er noe helt annet enn Lille Lørdag, og Bård har fremdeles noe å gå på, forsikrer Bjarte og Tore.

Til tross for at Steinar mest sannsynlig kommer til å bli liggende syk et par dager til, har ikke RR booket vikarer for resten av uken.

– Det ideelle hadde vært å få inn Obama eller Rahm Emanuel (Obamas stabssjef), men vi innser at denne forespørselen kommer på litt kort varsel, sier Tore i en kommentar.

Tore instruerer Bård i jobben som programelder for RR. (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Tore instruerer Bård i jobben som programelder for RR. (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Tore har nettopp funnet ut at Steinar er syk. Heldigvis steppet Bård inn på kort varsel (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Tore har nettopp funnet ut at Steinar er syk. Heldigvis steppet Bård inn på kort varsel (Foto: Vidar Josdal, NRK)

Tidligere har blant andre Thomas Numme, Bjørn Eidsvåg, Thomas Seltzer og Ane Dahl Torp vikariert i RR. Her kan du se RR og Bjørn Eidsvåg forberede seg til sending:

Tags: , ,

Del "Hedres for innsatsen"