Får instagram-hjelp

Hvordan blir man den perfekte datter, den perfekte venn og perfekt på sosiale medier? Ida følger rådene som skal gjøre henne sosialt vellykka.

Ida har lagt om kostholdet sitt, begynte å trene fire ganger i uka, og hun har prøvd å bli lykkeligere, penere og forbedre forholdet til kjæresten. Nå vil hun se på rådene som skal gi henne et perfekt sosialt liv.

Mer katt på instagram

Hun begynner med å se på hva hun kan gjøre for å bli mer populær på sosiale medier, og får hjelp av eksperten Thomas Moen. Han har vært rådgiveren til blant annet Voe og Ida Wulff, og det var han som fant på begrepet “rosablogger”.  Sammen ser de på hva hun kan gjøre for å få flere følgere på instagram.

– Det er ikke du som er mest populær på instagramfeeden din. Som oftest er det katten din som får mer likes enn noen bilder av deg. Så hovedrådet mitt burde være:  legg ut mer kattebilder, sier Moen. 

Ekspertens aller viktigste tips til Ida er å ta litt bedre bilder og få noen med mange følgere til å omtale henne på instagram. Ida følger rådet og møter Andrea Brataas for å ta et instagrambilde med henne.  Hun har Norges mest fulgte instragramkonto, med nærmere 1, 5 million følgere

Ida Fladen og Andrea Brataas.
Ida Fladen og jenta som har Norges mest populære instagramkonto; Andrea Brataas.

Smalltalk

Ida får også hjelp til å  bli en bedre “smalltalker” av Thomas Leikvoll, som har skrevet en bok om temaet. Han gir henne utfordringer på en kjendisfest, og Ida beskriver det som sitt verste mareritt.

– Mange av de som har problemer med smalltak, syns at det første initiativet er så vanskelig. Man må bare gjøre det så mange ganger at det slutter å være flaut, sier Leikvoll.

Ida tar med vennene sine til en aktivitetspark, for å få nye felles opplevelser og utvikle vennskapet. Hun besøker også faren sin for å ta en far-datter prat og får hjelp av Leo Ajkic for å gi Instagram-kontoen en ekstra boost.

Se Prosjekt perfekt på NRK3, onsdager kl. 21.30, eller e alle episodene på P3.no.