– Håper den blir nummer en!

3
Skrevet av:
Publisert 13:17 23 February, 2011

– Det er alltid vært noe jeg har hatt lyst til, men det er ikke før nå at jeg har følt tiden har vært inne.

Torsdag 24. mars 2011, slippes Omer Bhattis aller første singel i hele 67 land. Tirsdag 22, var Holmlia-gutten – også kjent som en av Michael Jacksons nærmeste venner – på besøk i Popsalongen for å gi oss verdenspremieren.

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Etter mange års lav profil, gir han nemlig – omsider – ut singelen «All Around The World», og med seg på laget har han ingen ringere enn Michaels egen niese: Genevieve Jackson.
– Jeg følte at jeg manglet en kvinnelig vokal, og da tenkte jeg med en gang på Genevieve. Vi har vokst opp sammen, og jeg visste at hun kunne synge.
del 1

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Sa nei til will.i.am

Etter flere tilbud fra store plateselskaper, har 26-åringen valgt å signere med norkse Universal. Andre tilbud har det vært vanskeligere å takke nei til:
– Jeg ble introdusert for will.i.am på en nattklubb for et år siden. Han visste allerede hvem jeg var, og ville gjerne gjøre noe sammen med meg. Men på den tiden var det ikke riktig for meg, forklarer han.

Men nå: Nå er det imidlertid riktig. Begge er sikre på hva de vil oppnå med låten:
– Vi vil gjerne bli nummer en, fniser frøken Jackson.

– Vi har siktet internasjonalt, ikke bare i for eksempel Norge. Vi vil at den skal All Around The World, forklarer Bhatti.

del 2

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Del "– Håper den blir nummer en!"