Hele Norges Chirag bak Pop-panelet

1
Skrevet av:
Publisert 14:45 11 January, 2011

Nytt av dette hittil nye og flotte året, er Popsalongens mandagsspalte – med det relativt fengende navnet: Pop-panelet. I dette panelet tar vi opp spennende popkulturelle saker fra uken som gikk, sammen med en utvalgt kjendis og Popsalongens egen slave: Linnéa.

Førstemann ut var alles favorittinder og -rapper Chirag fra Karpe Diem! Han innrømte at han ikke hadde forberedt seg så veldig, men at partneren hans; Magdi – hadde sagt litt om hva han burde si …

Blid Chirag (Tatt med profesjonelt kamera, iPhone 4: Linnéa Myhre)

Blid Chirag (Tatt med profesjonelt kamera, iPhone 4: Linnéa Myhre)

 
Lyden av 2011

Første sak gjaldt hvor vidt det er positivt eller negativt for artister å bli forhåndsplukket til 2011s største artister, allerede i februar, som for eksempel BBCs Sound of 2011

Screenshot: BBC

Linnéa på sin side hadde ikke så mye å bidra med, da det nærmeste hun har kommet en artistkarriere var en sisteplass under Junior Grand Prix i 2001. Men hva Chirag mente, kan du høre her:

Årets artister

Muse vil spille i verdensrommet

I forrige uke fortalte det amerikanske bandet Muse at de vil spille en konsert i verdensrommet, og at de på en eller annen måte skal gjøre det. – Det må jo kunne gå i framtiden, og jeg er sikker på at vi vil få det til, sier den ambisiøse vokalisten Matt Bellamy til The Sun

WARNER BROS

Chirag påsto at også han tidligere har foreslått det samme for Karpe Diem, og vi var alle enige om at det ville ha vært ekstra stas om de fikk med seg hele Kork når de likevel skulle ta seg en tur til verdensrommet.

Muse i verdensrommet

Timbuktu vs. Siv Jensen

Siste sak var om den meget dramatiske og tragiske hendelsen, hvor Timbuktu kastet ut selveste FrP-Siv Jensen fra festen som ble holdt backstage etter en hip-hop-konsert på Hemsedal.

Foto: NRK

Hvorfor Siv Jensen befant seg på en hip-hop-fest i Hemsedal vites imidlertid ikke, og Chirag lurte for øvrig på hvor mye maling hun hadde drukket i løpet av kvelden for å dukke opp der. Hva Chirag hadde gjort i Timbuks sted, kan du høre her:

sivj

Tags: , , , , ,

Del "Hele Norges Chirag bak Pop-panelet"