CAROLINE BERG ERIKSEN

Hvordan er det å være kjæresten til Norges mest populære rosablogger? Er hun kun “rosa” og snill hele tiden, og ender man opp “rosa” selv? Må kjæresten bli en del av bloggen hennes?

Navn: Caroline Berg Eriksen
Alder: 26
Sivilstatus: Gift
CV: Journalist og blogger.Det blir liv på landet når Leo Ajkic inntar hjemstedet til Fotballfrue, Siljan. Kjæresteparet drar blant annet på joggetur sammen, noe som er en del av den daglige rutinen til Caroline. Under joggeturen blir hun overtalt til å stjele fra naboens hage, og med to hunder på slep, går Leo inn i rollen som skurk.

Fotballfrue og Leo på kålslang:

– Ikke så prippen som du tror

I episoden får du se Leo og Caroline på kafé sammen med et vennepar av henne, og over kaffekoppen kommer de med avslørende opplysninger om “Fotballfrue”. Visste du at vennene til Caroline sammenligner henne med “Samantha” fra Sex og Singelliv, og at hun kjører som et svin?

Dette fikk du ikke se i episoden:

Om å ha Leo som type:

– Det var hyggelig, veldig annerledes. Kanskje litt eksotisk.

Ikke forvent deg noe puse-fohold med Leo.

Beskriv Leo som kjæreste:

– Han er spontan, morsom og lett å prate med, samtidig som han går litt fort frem. Og så liker han ikke å kose.


Min anbefaling til andre Leo-interesserte:

– Vær åpen for det meste, og ikke vær redd for å åpne deg for han, han er en god lytter. Forvent deg ikke noe puse-forhold.

Min verste egenskap som kjæreste:

– Jeg har nok en tendens til å klage litt om ting ikke blir gjort akkurat der og da. Jeg liker jo å ha ting på stell.


Oppvask og oppreing av seng fordeles slik:

– Sengen er det i 98 prosent av tilfellene jeg som rer, men oppvasken kan vi ta i fellesskap. Vi er veldig flinke til å dele på oppgavene her hjemme, det er deilig.

Jeg liker jo å ha ting på stell.

Mitt sterkeste kort som kjæreste:

– Jeg er omtenksom, får jeg høre. Og det er jeg jo også, jeg liker å passe på at de rundt meg har det bra.

Det rareste jeg har gjort i kjærlighetens navn:

– Sendt hemmelig valentinskort til min o-store barndomsforelskelse. Da han beskyldte meg for å stå bak gjerningen, ble jeg kjempeflau for at han hadde forstått det, og nektet. Selvfølgelig. Jeg nekter egentlig fortsatt. Kort tid etterpå ble vi faktisk kjærester.


Slik fikk jeg kjæresten min interessert i meg:

– Jeg spilte litt kostbar, samtidig som jeg lot som at jeg ikke var så veldig interessert i noe mer. Jeg var så over gutter som kun var ute etter én ting, og dersom det skulle vise seg at Lars-Kristian var en slik en, kunne jeg like gjerne kjøre på med en blanding av kostbar og ikke-kostbar. Han ble sikkert fryktelig forvirret, og det funket jo..

Filmene som har gitt meg mest inspirasjon om kjærlighet:

– The Notebook, Titanic, P.S. I Love You, Pretty Woman, Pearl Harbour, My Best Friend’s Wedding, Notting Hill. Tror jeg kunne fortsatt i det uendelige 😉

Mitt første kyss:

– Mitt første pysekyss var vel på et cruiseskip med en fransk gutt da jeg var fire. Mitt første skikkelige kyss skjedde ikke før jeg var 13.

Topp 3 liggelåter:

Michael Bublé – Home

John Legend – P.D.A. (We Just Don’t Care)

John Mayer – Heartbreak Warfare

Mitt såreste kjærlighetskapittel:

– Det var nok da det ble slutt mellom meg og barndomskjæresten min. Vi var det paret som hadde “skolerekorden” i å være kjærester fra 1.-3. klasse, så ble det slutt, og vi snakket ikke sammen på flere år. Plutselig ble vi kjærester igjen da jeg var 15, men det ble slutt da jeg var 18. Det var veldig vondt. Men vi vokste fra hverandre, rett og slett. I dag er vi gode venner.

Drømmekjæresten:

– Lars-Kristian Eriksen <3

En perfekt dag med kjæresten ser slik ut:

– Å ligge lenge i sengen, drikke kaffe og bare kose, stå opp og lage en stor og god frokost som vi kan spise sammen i solen på terrassen. Deretter gå en lang tur med hundene før vi jogger en tur. Hvis vi lager mat med gode venner og vin på kvelden, så er dagen ganske perfekt.

Påstand: “Utseende er ikke så viktig, det er det indre som teller”:

– Jo. Det er faktisk det indre som teller når alt kommer til alt. Men det er helt klart viktig å være tiltrukket av hverandre også, og da er det naturlig at utseende spiller en rolle. Den største rollen står og hviler på hvordan du er på innsiden.

I følgende grad trenger et kjærestepar å ha felles interesser

– Det er klart det er et pluss, men en god blanding av felles interesser og egne interesser er bare sunt.

Caroline gjester Ronny og Silje P3morgen: – Jeg må finne min indre gangsterLeo blir med inn i verdenen til “Fotballfrue” når han er typen til Caroline Berg Eriksen. I episoden får du blant annet se Leo som fotograf når Caroline skal ta nye bilder til bloggen sin, og når han ber henne vise fingeren til alle haterne, får hun problemer.

– Hvordan gjør man det, spør Caroline.
– Bare lat som at du skal vise frem ringen din. Har du aldri vist fingeren før, lurer Leo.
– Nei, helt ekte, det har jeg aldri gjort, sverger bloggeren.

Dette får du se i episoden med “Fotballfrue”:

Quiz: Hvem av damene passer du best med?

Se “Typen til” tirsdager på NRK3 klokka 22:25, og alltid på P3.no