CAROLINE ANDERSEN

Hvordan er det å være sammen med en eks-pornostjerne og Norges mest kjente stripper? Blir det som en fantasi, eller kommer man kanskje til å bli flau og sjalu? Klarer man å ha en vanlig hverdag sammen?

Navn: Caroline Andersen
Alder: 28
Sivilstatus: Samboer.
CV: Burleskdanser, vokalist i Caroline & The Treats, skribent, foredragsholder og treningsinstruktør. Tidligere stripper og skuespiller i voksenfilmer.
Hemmelighet: Har meditert hele livet.


Denne uka er Leo typen til Caroline Andersen, og når han er på besøk hos henne lager de middag sammen. På menyen står biffsalat, og det blir hett ved kjøkkenbenken når Caroline tar ansvar for flørtinga. Leo lar seg rive med, og er plutselig nære på et kyss.

Leo og Caroline lager mat:

Om å ha Leo som type:

– Leo er en mann som må pushes litt, noe han tåler. Han trenger å pushes for å kose, være omtenksom og oppmerksom. Hvis jeg sier “sånn er det man gjør det”, da gjør han det. For eksempel da vi lagde mat, måtte jeg minne ham på at han må ta på meg, og bruke matlagingen som flørting.

Leo liker å være mannen i forholdet.

Beskriv Leo som kjæreste:

– Han er ganske mann, og liker kvinnen. Jeg tror han liker å være mannen i forholdet, å ta vare på jenta og vite at hun bare er hans.


Min anbefaling til andre Leo-interesserte:

– Vil du nå frem til Leo, må du vise at du både er god på kjøkkenet og soverommet.

Min verste egenskap som kjæreste:

– Jeg kan være overfølsom, og da blir jeg sur.


Oppvask og oppreing av seng fordeles slik:

– Dette er veldig fifty-fifty, min nåværende samboer er vidunderlig, og vi tar i like mye begge to. Tar jeg en ekstra oppvask, så kompenserer gjerne han på andre måter, uten å gå nærmere i detalj. Og omvendt. Jeg har opplevd at partene gjerne står ekstra på i starten av et forhold for å imponere, men så kan man bli late. Da må man være på vakt, og stå på litt ekstra. Dette er en definerende fase. Blir det en veldig skjev fordeling, kan jeg lett bli sur. Noe som ikke er sjarmerende.

Jeg kunne aldri vært sammen med Petter Pilgaard.

Mitt sterkeste kort som kjæreste:

– Jeg er veldig kjærlig og omtenksom når jeg er forelska. Når jeg først er kjæreste er det “all in”. Jeg spør meg selv hvordan kan jeg gjøre kjæresten min lykkelig, og forventer det samme tilbake. Jeg synes også jeg er flink til å fokusere på de små tingene, som en koselig frokoststund, eller å tenne lys de fem små minuttene man har sammen. Så er jeg ikke akkurat knipen heller, da


Slik fikk jeg kjæresten min interessert i meg:

– Jeg visste fort hva jeg ville ha, og ga meg ikke. Han var interessert i meg også, men i dette tilfellet var det jeg som måtte stå hardest på for å overbevise ham om at det var riktig å være med meg. Det hjelper å bake i undertøyet, spille iscenesettende musikk, gi blowjobs før jobb, tenne lys, tilby en kjapp en mens potetene koker, og i det hele tatt omfavne enhver klisjé du kan tenke deg.

Filmer og tv-serier som har gitt meg mest inspirasjon om kjærlighet:

– Jeg liker det stort, ekte og pompøst, man må kunne le og gråte. Den største inspirasjonen til kjærlighet kommer innenfra, når jeg lukker øynene og kjenner etter. Det er en utømmelig strøm av kjærlighet man vil øse ut av.

Mitt første kyss:

– Jeg og en annen jente holdt nede en gutt i barnehagen da vi var 5 år, og kyssa ham begge to.

Det rareste jeg har gjort i kjærlighetens navn:

– Da jeg var fjorten sendte jeg roser til han som hadde hovedrollen da Fame ble satt opp i Oslo Spektrum. Jeg ble forelska, skuespilleren var fra london, og jeg fant frem til navnet hans i brosjyren. Så kjøpte jeg blomster og fikk de levert til rommet hans på Plaza.

Topp 3 liggelåter:

(Klarte ikke kutte ned til tre!)
Solomon Burke – Cry To Me

Elvis Presley – Do Not Disturb

T. Rex – Get It On

Blondie – In The Flesh

Mitt såreste kjærlighetskapittel:

– Det er jo helt forjævlig når man må gå fra noen. Det er ikke noe fett. Man knuser noens hjerte, men kan heller ikke være sammen av dårlig samvittighet. Det har vært jævlig sårt, det å forlate noen. Og så var det sårt å være ulykkelig forelsket før jeg fikk kjæresten min.

En person jeg aldri kunne vært sammen med:

– Petter Pilgaard. Han er kjempehyggelig, men jeg kunne aldri vært med en metroseksuell dude.

Drømmekjæresten:

– Den fremadstormende, dødskjekke filmprodusenten Kjetil Omberg.

En perfekt dag med kjæresten ser slik ut:

– Digg vær, enten sol og sommer, sjø og hav – eller vinter og snøteppe, men litt sol. Idyllisk. På hytta, ikke en dritt å gjøre, spise frokost lenge, lese bøker, drikke kaffe, ha sex, spise mat, drikke vin, skru av mobilene.

Påstand: “Utseende er ikke så viktig, det er det indre som teller”:

– Helt enig. Det er stas å ha en flott mann, kikke på han og tenkte “gud, han er kjekk”. Jeg elsker at jeg synes Kjetil er en utrolig flott mann. Det som derimot tenner meg mest er karakter og integritet, intelligens og humor, uten tvil.

Min holdning til PDA (public display of affection, for eksempel klemming og klining i offentlighet):

– Absolutt ikke noe problem! Kanskje burde jeg hatt litt mer problem med det, egentlig.

I følgende grad trenger et kjærestepar å ha felles interesser:

– 50%. Min greie er musikk, kjærestens er film. Likevel er det en del fellesnevnere der, og det gjør at vi forstår hvordan det er å ha en brennende interesse for noe. Jeg tror det er viktig at man har hvert sitt, og noe felles. For oss er det viktig å ha et godt liv, hvor kjærlighet og kos dyrkes.

Tiden mellom venner og kjæreste fordeles slik:

– Kjæresten.

I episoden får du se Leo bli med Caroline på jobb, som er stripping i en bursdag. Leo blir litt satt ut, og er ikke helt sikker på om han kunne vært sammen med ei som har stripping som jobb.

Se klippet her:

Quiz: Hvem av damene passer du best med?

Se “Typen til” tirsdager på NRK3 klokka 22:25, og alltid på P3.no