– Alle har jo sex!

140

Bli kjent med de nye deltakerne i Trekant, og se de første smakebitene fra sesong 2!
Mer om: Johanna | Even | Benjamin

Publisert 23:59 22 august, 2011

Jeg føler ikke at det oser sex av meg når jeg går nedover gata.

Til høsten er det premiere på sesong 2 av “Trekant”, og i august flyttet de tre deltakerne sammen for å starte opptakene. I dag er de første videoklippene klare, klikk på bildet øverst i saken for å se en smakebit av hva vi har i vente.

Da vi møtte Benjamin Silseth, Johanna Zamble og Even Jørs for å kjenne på kjemien, var det kun andre gang de var i samme rom.

Mer om: Johanna | Even | Benjamin

– Gratulerer, i høst skal dere lede Norge gjennom “Trekant”. Hva tror dere den første sesongen har betydd for norske ungdommer?
Benjamin: – For min egen del var den ikke veldig betydningsfull eller grensesprengende, men for de litt yngre har det nok vært større. Vi har jo rukket å oppleve mer enn de som for eksempel går på ungdomsskolen.

Johanna: – Enig med Benjamin, det handler jo om sex, noe som interesserer alle mer eller mindre. For de som har lyst til å lære noe har nok den første sesongen betydd noe.

Even: – Jeg tror mange fikk svar på spørsmål de ikke tør å spørre foreldre eller venner om, og det tror jeg har betydd mye for de litt yngre. Men jeg lærte noe selv også.

Even, Johanna og Benjamin. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Even, Johanna og Benjamin er i gang med opptakene til sesong to av "Trekant". (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

– Dere skal bo sammen i nesten to måneder, hva vet dere om hverandre?
J: – Det eneste jeg vet er at Even er hetero og fra Bergen. Og Benjamin er homo.

E: – Vi kan navnene på hverandre.

B: – Og så jobber Johanna i en undertøysbutikk.

E: – Gjennom serien kommer vi til å bli bedre kjent, det er spennende.

– Opplever dere selv at dere er veldig seksuelle mennesker?
J: – Ja, jeg elsker jo sex. Jeg vil prøve mye nytt, og ser meg selv som en veldig seksuell person. Vi er jo alle seksuelle vesener.

B: – Jeg vet ikke om jeg vil klassifisere meg selv som en seksuell person, men sex har aldri vært et taust tema fra min side, og det gjelder både for vennegjengen og familien. Det er ikke sjeldent at moren min har bedt meg om å være stillere om natten, siden vi har rom inntil hverandre. Jo, ja, kanskje seksuell, men jeg ville ikke brukt det ordet for å beskrive meg selv.

E: – Jeg føler ikke at det oser sex av meg når jeg går nedover gata. Sex har alltid vært en del av livet mitt, men er ikke en styrende faktor. Det er mer en gode, kan du si. Det er viktig, men kontrollerer ikke hva jeg gjør.

Trekant (Foto: Marius Arnesen, NRK)

Nye utfordringer venter i "Trekant", her er det Even som må prøve seg frem. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

– Hvilke forventninger bør publikum ha til sesong 2?
B: – Det er vanskelig å si. (Ler)

J: – Vi vet ikke helt hva vi kan forvente selv, men jeg tror folk kan regne med at det blir litt drøyere. Det forventer jeg selv!

E: – Som forrige sesong blir serien i samme gate, bare drøyere. Programmet kommer til å bygge på suksessen fra i fjor.

J: – I fjor gikk de gjennom en del store tema, i år skal vi gå litt mer inn i dybden, ble vi fortalt på audition.

B: – Hva nå enn det er.

Jeg tror mange i familien kommer til å sitte bak en pute når de ser programmet.

– Det ble en del oppstyr rundt sesong 1, hvordan skal dere takle oppfølgeren?
E: – Det blir spennende å se hvordan vi reagerer i det hele tatt, det er jo en situasjon vi ikke har vært i før.

J: – Vi må ta til oss det positive, og hvis man er følsom for negativ drittsnakk er det bare å ikke lese det som eventuelt kommer.

B: – Jeg tror og håper at vi kommer til å takle det bra uansett, og så har vi jo hverandre inne i leiligheten. Det blir et slags eget forum, hvor vi kan diskutere det hvis det skulle dukke opp noe.

J: – Da kan vi sitte der og gråte sammen. (Alle ler)

Deltakere og kameracrew på plass i leiligheten hvor Benjamin, Johanna og Even bor sammen. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

Deltakere og kameracrew på plass i leiligheten hvor Benjamin, Johanna og Even bor sammen. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

– Hvilke roller kommer dere til å innta i denne trioen?
J: – Ja, hvem blir jeg? Jeg skal prøve å være meg selv mest mulig, og er jo den eneste jenta i huset. Når vi blir bedre kjent og tryggere på hverandre skal det nok bli mye fart og liv.

B: – Jeg vil prøve å være meg selv. Jeg har aldri vært i en sånn situasjon før, så det er vanskelig å si. Men jeg skal holde oss ved mot, og prøve å løfte stemninga.

E: – Nå sier jeg det på repeat, men jeg skal prøve å være meg selv mest mulig. Det tar sikkert litt tid før vi blir godt kjent, men da slår vi oss nok mer løs og slapper bedre av.

B: – Det kommer til å gå fort når vi skal bo sammen 24/7.

– Even, blir du han høylydte bergenseren?
E: – Jeg er gjerne ikke den mest høylydte, men på norsk tv er enhver bergenser litt høylydt. Jeg skal ikke begrense meg, men lover å snakke tydelig.

– I en stund fremover kommer folk til å kalle dere for “Trekant-Benjamin”, “Trekant-Johanna” og “Trekant-Even”, hvordan blir det?
J: – Jeg tror egentlig det blir ganske gøy. Det spørs hvordan mediene fremstiller oss, men det skal gå bra.

B: – Uansett blir det morsomt, så lenge vi vet hvem vi er selv. Hva andre tror, spiller ikke så stor rolle. I hvertfall ikke folk vi møter på gata.

E: – Det finnes verre kallenavn å få enn “Trekant-Even” eller “Trekant-Benjamin”. Det er alltid noen som vil være negativ til konseptet, men vi har jo bestemt oss for å være med. Hvis folk synes det er teit, får de bare si det. Det blir spennende

Trekant (Foto: Marius Arnesen, NRK)

I "Trekant" får deltakerne nye oppdrag hver uke, her er det Johanna som rekker å strekke ut beina mellom opptakene. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

– Hva skjedde i hodene deres da dere fikk jobben?
J: – Jeg ble veldig glad, og fikk feiret på Extrema Outdoor Festival.

B: – Jeg har aldri blitt vekket på en så bra måte tidligere, som da jeg fikk den telefonen. Det var en veldig bra følelse. Som Johanna var jeg også på Extrema. Alt snurra rundt, samtidig som nye dører åpna seg den dagen.

E: – Jeg var på et heldagsintervju den dagen, og var veldig sliten da jeg skulle hive meg på flyet hjem til Bergen. Jeg var usikker på om det var sant, og fikk ikke feiret før neste dag. Det ble et glass vin med foreldrene mine da jeg kom hjem. Min far spurte om studiene mine, og min mor var ganske taus. Hun har levd et fint, men rolig liv, og skjønte at jeg har lyst til å prøve noe sånt som dette.

– Hvilke tanker gjør dere om å være utleverende på riksdekkende tv?
B: – Jeg tenker ikke så mye over hva andre folk vet eller ikke vet om sexlivet mitt. Om folk vet hva jeg gjorde forrige sommer, spiller ikke det så stor rolle for meg. Alle har jo sex, vi sier bare litt mer om det.

J: – Vi er her av en grunn, og har selv meldt oss på.

E: – Det kan bli morsomt å se reaksjonene til besteforeldrene mine, men det er ikke noe jeg bekymrer meg for.

B: – Jeg fikk gått gjennom de fleste bekymringene mine under auditionen. Det kan hende det dukker opp underveis, men for meg er de borte.

Benjamin og Johanna (Foto: Marius Arnesen, NRK)

I "Trekant"-leiligheten begynner deltakerne å bli godt kjent med hverandre, på bildet ser vi Benjamin og Johanna under opptak. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

– Hvor går grensa?
J: – Gjennom årene har jeg blitt ganske god til å følge magefølelsen, jeg stoler på den. Hvis noe skulle være helt feil, kommer jeg nok til å sette ned foten og si at det her ikke er helt riktig for meg. Jeg vet ikke helt hvor grensa går, men det kommer vi jo til å finne ut ganske fort. (Alle ler)

– Dere skal være intime i stua til søsken, foreldre, besteforeldre og alle vennene deres. Er dere bekymra på noe vis?
J: – Den tid, den sorg. Jeg håper vi får en oversikt over når de forskjellige episodene skal gå, slik at vi kan gi en liten advardsel, “se på eget ansvar”.

B: – Når vi samles til julebordet blir det nok mye snakk og oppmerksomhet, men jeg tror det blir morsomt.

E: – Nærmeste familie og venner ser vel på det med humor, men jeg tror mange i familien kommer til å sitte bak en pute når de ser programmet.

“Trekant” har premiere på NRK3 og P3.no seinhøsten 2011.
Obs – hør Even, Johanna og Benjamin i Popsalongen i dag på NRK P3, fra kl 13.05 til 16.
Les også: – Velkommen til audition
Mer: Se sesong 1 av “Trekant”

Tags: , , , ,

Del "– Alle har jo sex!"