Julie, Krister og Oda deler sin begeistring under et av intervjuene til Trekant 2. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Julie, Krister og Oda deler sin begeistring under et av intervjuene til Trekant 2. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

– Det er en slikkemaskin

3

Årets Trekant-kandidater hadde lært fra første sesong, bli med på Trekant-audition.

Publisert 9:00 1 juli, 2011

Legeattester og legitimasjon fomles nervøst frem fra vesker og baklommer, vel vitende om at det er langt mer personlige detaljer som skal utleveres i dag.

Det er mandag morgen, og 17 ungdommer har møtt opp hos NRK på Marienlyst i Oslo, hvor målet er å få delta i sesong 2 av Trekant. Kandidatene sitter i en sirkel og observerer både hverandre og redaksjonen som skal finne de tre beste deltakerne til den nye sesongen av Trekant.

Casting-arbeidet har pågått i flere måneder, og etter å ha lest gjennom mer enn 500 søknader, er det menneskene i dette rommet som får sjansen til å vise seg frem.

Les: Større pågang enn i fjor

Audition. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Drøyere sesong

Prosjektleder Åslaug Sem ønsker velkommen, og forteller at NRK skal lage en litt drøyere sesong, men ikke veldig mye mer ekstrem. Denne gangen skal programmet være smartere.

– Blir det mer utleverende, vil en av kandidatene vite.

– Kanskje. På et vis ønsker vi synliggjøre at dere onanerer, og se om det funker på tv, er det ærlige svaret som møtes av både smil og flakkende blikk.

Så er vi i gang. I søknadsskjemaet har ungdommene allerede fortalt om sin legning, hva de er nysgjerrige på, og delt en seksuell fantasi.

Selv om de ikke kjenner hverandre fra før, vil de på rekordtid få vite mer om disse til nå ukjente menneskene, enn de vet om mange av sine eksisterende venneforhold.

Sexdikt forfattes og deles, kunnskap og erfaringer triller ut som det mest naturlige i verden, samtidig som tre og tre blir sluset inn i et annet rom til intervju. Skal man være på tv, må man også fungere foran kamera, både alene og sammen med andre.

En overraskelsespakke blir delt ut, og i fullt påsyn plukkes det frem erotiske magasiner, spiselige oljer og sexleketøy søtere enn sukkertøy.

– Denne har jeg ønsket meg, utbryter Hedvig. Ser dere alle disse små tungene, når den settes i gang går de rundt. Det er en slikkemaskin!

Hedvig kjente igjen denne dingsen fra første sesong av Trekant. Her på intervju sammen med Fanny. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Intimt

– Mye av det vi snakker om ville jeg ikke delt med de aller nærmeste, men her blir det naturlig å snakke såpass intimt som vi gjør, forteller Fanny Nørgaard.

"Mugshot" er obligatorisk på audition, her er det Fanny som drar frem casting-smilet. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

18-åringen fra Sandefjord er villig til å by på seg selv hvis hun blir plukket ut, og mener Trekant 2 blir åpent og ærlig dersom hun er med som deltaker.

– Jeg vil skildre mine opplevelser, både de positive og negative. Jeg lærte veldig mye fra den første sesongen, og følte at jeg fikk et forhold til de jordnære deltakerne.

Både foreldrene og besteforeldrene til Fanny er stolte over at hun har meldt seg på.

– De er veldig positive, men det blir nok uansett rart å se meg i en slik setting.

Og settingen, den er i stor grad seksuelt utforskende. Hva er det Fanny er nysgjerrig på?

– Jeg har aldri holdt på med noe leketøy, det synes jeg er veldig interessant. Hvordan det fungerer å ha sex med samme kjønn lurer jeg også på, selv om jeg aldri kunne gjort det selv.

Se: Alle episodene av sesong 1

Ikke utlært

20 år gamle Benjamin Silseth er homofil, og synes det er morsomt å være på Trekantaudition. Han likte den første sesongen av Trekant godt, og synes det er en god idé å ta det til et nytt nivå.

– Grensene kan godt strekkes litt til, og programmet vil bli litt bredere dersom jeg er med. Jeg tror jeg kan nå frem til veldig mange, og være litt annerledes enn den typiske ”mediehomoen” vi kjenner i dag. Håper jeg, i hvert fall.

Det Benjamin kan om sex i dag, har han lært gjennom egne og venners erfaringer. Som de fleste har han også sett på Trekant, men han føler ikke at han er utlært.

– Jeg er nysgjerrig på mine egne grenser, og hva som eventuelt vil føles naturlig for meg senere når programmet er ferdig.

Familien til Benjamin synes det er gøy at han er med på audition, men lillebror på 16 ble flau. (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Dag to

Det blir tirsdag, og kun ni av de 17 oppmøtte har kommet videre. I dag skal de på sexskole med Cupido, prate alene med en psykolog, og prøves ut i grupper foran kamera. Intervjuene er tøffere enn dagen før, og redaksjonen følger nøye med på hvordan de reagerer på tilbakemeldingene de fikk etter den første dagen. Fotografen tar det som skal bli de aller første promobildene av de tre deltakerne, og spekulasjonene er godt i gang hos de gjenværende.

– Casten blir klar om ikke så alt for lenge, men det handler veldig mye om hvilken kombinasjon vi setter sammen, og oppdragene vi skal ønsker å sende ungdommene på, sier prosjektlederen. I år kan det også hende at en av deltakerne våre får seg en tur til utlandet.

1. august flytter de tre nye deltakerne inn i den samme leiligheten du kunne se sesong 1 bli filmet i, og i god tid innen dét blir deltakerne plukket ut.

Om det ikke blir Trekantjobb for auditiondeltakerne, har de i det minste fått 16 nye venner – med en litt mer intim kunnskap om hverandre enn de fleste venneforhold har.

Bli kjent-leker er en klassiker på Trekant-casting, her er det Karianne og Mari som leter etter "En morder i blant oss". (Foto: Katrine Opdahl, NRK P3)

Del "– Det er en slikkemaskin"