Steinjos første kjærlighet på besøk!

4
Skrevet av:
Publisert 17:07 2 november, 2010

 

Lilja og Steinjo. Foto: Maria Olivia Rivedal/NRK

Lilja og Steinjo. Foto: Maria Olivia Rivedal/NRK

Endelig kom Lilja på besøk til oss. Steinjo har jo lest side opp og side ned fra dagboken sin om henne. De kjente hverandre på barneskolen, men mistet så kontakten. Men på videregående, bestemte Steinjo seg for at Lilja is the one! 

Han tok opp telefonen og ringte henne. Etter alle disse årene skulle de ta opp kontakten igjen.  

Er det mulig å være så treig?

Det har jo irritert meg veldig at det aldri ble noe mellom dem, Steinjo prøvde så godt han kunne å vise Lilja at han var forelsket i henne, men det gikk ikke. Tross alle de romantiske krumspringene hans, så var de ikke tydlige nok.  

MJ-looken til Steinjo

MJ-looken til Steinjo

For alle dere som ikke fikk hørt sendinga torsdag 28. oktober da Lilja var her, legger jeg ut intervjuene med henne. Det er jo noe magisk over hele situasjonen! Bare det at Lilja stilte opp og Steinjo tok utfordringen på strak arm syns jeg er imponerende. R E S P E C T!  

Lilja om Michael Jackson-looken til Steinjo

Det var ikke kult å digge The King of Pop på 90-tallet. Steinjo saumfarte difor musikkhyllene etter kul musikk som på den tiden var The Doors, Cream og Jimi Hendrix, men klestilen var det verre å gjøre noe med. Det er interessant å høre hva Lilja sier om stilen til Steinjo:  

Jeg skjønte ikke at det var Michael Jackson har prøve å ligne på, men det skjønner jeg jo i ettertid. Jeg hadde litt sånn heavy metal følelse når jeg så han.  Fordi han hadde så langt mørkt hår.  

Hør resten av den første delen av intervjuet med Lilja her:
Lilja om MJ looken til Steinjo  

Les også: Steinjo som MJ-lookalike 

Lilja om rosen på trappa

Så var det denne rosen som Steinjo kjøpte på Karl Johan og la utenfor døren til Lilja. Han ringte på og stakk å gjemte seg i buskene rett bortenfor. Men hvordan opplevde Lilja denne romantiske gesten? 
 
Det var veldig vanskelig å IKKE skjønne at det var Steinjo. Vi hadde jo vært sammen hele dagen OG han skriver med en skrift som jeg selvfølgelig kjenner ganske godt fra barndommen. Jeg hadde jo en følelse av at han satt et eller annet sted og så at jeg plukket opp denne rosen. Det var litt kleint for jeg måtte jo late som jeg ble glad, det var vanskelig å vite hva jeg skulle gjøre med den.
 
Hør resten av den andre delen av intervjuet med Lilja her:
Lilja og Steinjo back in the days

Lilja og Steinjo back in the days

Var Lilja forelska i Steinjo?  

Egentlig så var jo nesten hele poenget med å invitere Lilja hit å få svar på om hun noensinne følte noe for Steinjo. Tenk da, kanskje har de gått der på hver sin kant å tenkt på hverandre og ønsket å være sammen. Her er svaret fra Lilja:  

Jeg var kanskje ikke forelska, nei. Jeg tror den rosen satte spikeren i kista for min del.  Det beste er nok kanskje å prøve å være seg selv. Jeg tror Steinjo hadde hatt større sjans på meg viss han åpnet litt mer for hvem han var. Jeg vet ikke egentlig om den røde rosa VAR Steinjo. Han var så utrolig fantasifull, men når det kom til kjærligheten så var han så utrolig klisjéefull.
 
Auch! Det var klar tale! Du kan høre hele tredje del av intervjuet med Lilja her:
Lilja nokonsinne forelska i Steinjo
 
Kjærligheten er ikke lett, og nå skal det sies at både Lilja og Steinjo er gode venner i dag. Men det var godt for oss alle å få svar på disse spørsmålene.
 
Jeg har plukket ut et par gode tips til alle som sliter med kjærligheten der ute:
* Vær deg selv
* Vær mest opptatt av de indre verdier
* SKRIV NAVNET DITT PÅ LAPPER
 
Erlend, Lilja og Steinjo. Foto: Maria Olivia Rivedal/NRK

Erlend, Lilja og Steinjo. Foto: Maria Olivia Rivedal/NRK

  

   

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Steinjos første kjærlighet på besøk!"