SLÅ PÅ RING FYLLER 10 ÅR!! – episode 3

2
Skrevet av:
Publisert 12:38 1 oktober, 2010

10 år har gått siden Erlend og jeg for første gang fikk vårt eget tv innslag på NRK. Vi kalte det Slå på Ring og det var ca 3 min langt. Slå på Ring var en mix av gamle opptak vi hadde gjort av oss selv opp gjennom ungdomsårene og nye sketsjer og musikkinnslag vi spilte inn og produserte hjemme i min stue.
Slå på Ring ble etterhvert et fast innslag i ungdomsprogrammet Trigger, hvor Thomas Numme og Solveig Kloppen var programledere.

Les hele Trigger-historien her: Thomas Numme oppdaget Erlend & Steinjo

Ostepop

30 Episoder

I alt laget Erlend og jeg 30 Slå på Ring episoder over et helt år. Siden det nå er 10 år siden vi startet legger vi ut de gamle episodene på nytt. En ny episode legges ut hver uke her på p3.no. I dagens episode for du se et gammelt opptak filmet på mitt kjøkken der vi snakker om kvinner. Vi hadde ingen plan med dette innslaget. Det er fri impro og vi bytter stadig dialekt…Du får også se den glade og energiske artisten LoveBoy fremføre låten “Grapefruit Money” som er en av mine personlige favoritter!!

Vi hadde det utrolig gøy når vi laget disse innslagene. Det fantes ingen regler og vi bare fulgte magefølelsen på hva vi selv syntes var morsomt.

God fornøyelse!!

Erlend og jeg har vært venner helt siden vi var små! Her er vi utkledd som katter...

Last ned bestevenn podkast her!!

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "SLÅ PÅ RING FYLLER 10 ÅR!! – episode 3"