ANNE KAT HÆRLAND

Hvordan er det å være sammen med en av landets største og råeste komikere? Det blir garantert gøy, men på hvem sin bekostning? Er hun bare spydig og sarkastisk, eller kan hun være romantisk og støttende? Er hun bortskjemt med oppmerksomhet, må man dra på for å imponere?

Navn: Anne Kat Hærland
Alder: 40
Sivilstatus: Singel
CV: Programleder og komiker.


Leo må dra frem alle triksene i boka når han er typen til Anne Kat Hærland. Han ser showet hennes, gir henne blomster og vin, tar henne med på fin middag, og overrasker henne med noe hun liker ekstra godt.

Det du ikke får se i episoden er at Leo besøker Anne Kat og kollegaene hennes på jobben, og der avslører Anne Kat at hun på et tidspunkt hadde et fjernadoptert barn hun forsømte.

– Adoptivbarnet gikk til inkasso. Altså, ikke selve barnet, men fadderordninga, forteller en lattermild og litt flau Anne Kat.

Se hele klippet her:

Anne Kat og Leo stikker til gårds som kjærestepar. Det viser seg at Leo feiger ut når en gris skal smøres inn med krem, og det er Anne Kat som må ta ansvar i fjøset. I episoden får du se grisen bli smurt inn, men her får du også se hva som skjer før og etter grisehudpleien.

– Blir du sur når jeg ikke hjelper til, spør Leo.
– Nei, jeg blir ikke sur, jeg er glad i dyr, svarer Anne Kat.

Se klippet her:

Leo går også inn i et usedvanlig romantisk humør som typen til Anne Kat, og tar henne med på fin middag.

En eksklusiv dame fortjener eksklusiv mat. Dessverre glemmer Leo å sjekke menyen før de setter seg til bords, og når det blir servert østers får typen med stor “T” seriøse problemer.

– Come on, gi meg fem minutter, jeg må manne meg opp til det her, sier en presset Leo.
– Du må klare å ta en østers. Tenk om du blir invitert til slottet, og kongen serverer østers? Da er det greit å ha smakt det før, forsøker Anne Kat å si oppmuntrende.

Se klippet fra episoden:

Quiz: Hvem av damene passer du best med?

Se også: Episode 1 | Episode 2

Se “Typen til” tirsdager på NRK3 klokka 22:25, og alltid på P3.no