Thomas Albertsen Dahlen - Foto: NRK

Thomas Albertsen Dahlen - Foto: NRK

Thomas Albertsen Dahlen

109

19 år, fra Ekne – Om ti år regner jeg med at jeg har kjæreste og kanskje til og med startet familie. Hvis ikke er det på tide og melde seg på andre sesong av “Sigrid søker kjæreste”, sier 19-åringen fra Ekne i Nord-Trønderlag. Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. […]

Publisert 16:05 18 oktober, 2010
19 år, fra Ekne

Om ti år regner jeg med at jeg har kjæreste og kanskje til og med startet familie. Hvis ikke er det på tide og melde seg på andre sesong av “Sigrid søker kjæreste”, sier 19-åringen fra Ekne i Nord-Trønderlag.

Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. Se første episode!

Thomas om å bo med to jenter

Thomas har vokst opp på en gård i Levanger med hushold på 900 griser på det meste, og nå har han som eneste gutt i gjengen på tre programledere kommet seg gjennom åtte uker i Oslo, med grundig sexopplysning.

Det blir veldig mye sminkeprat og buksestørrelser i leiligheten, jeg lærer mye sa Thomas etter første uka i leiligheten på Torshov.

Til daglig går Thomas på toppidrettslinja på Meråker vgs, og har en imponerende 4. plass å vise til fra fjorårets junior-NM i langrenn. Nå har han midlertidig lagt skiene og bøkene på hylla for å lære mer om sex.

Thomas om onani

– Hvis jeg skal gi et godt sextips, må det være å onanere mye, både gutter og jenter!

Dette høres ut som et veldig typisk tips fra en gutt i sin seksuelle toppalder, men Thomas har en velbegrunnet forklaring.

– Jenter har større sjanse for å få vaginale orgasmer hvis de begynner å onanere tidlig. Gutter bør onanere mye og ofte, fordi det er godt, sunt, vi lever lengre, det er god trening for utholdenhet og annet, det kan være sosialt samvær med andre og jeg er overbevist om at man blir glad av det.

Thomas om å være hardhendt

I tillegg til å oppfordre til onani har Thomas også et tips og komme med til sine jevnaldrende gutter.

– Jeg tror det er mange gutter på min alder som misforstår hva en jente liker, og hvordan man skal tilfredsstille. Mange er nok for hardhendte og tenker mest på å bli ferdige selv, sier Thomas, men legger til at dette var noe han visste fra før.

– Flere venninner har fortalt meg om sine opplevelser, og så fikk jeg bekrefta det de sa her.

Det er allikevel noe Thomas ikke var klar over fra før av.

– Det er noe med klitoris, men jeg vil ikke røpe hva. Se første episode, råder den langt mer opplyste 19-åringen.

Del "Thomas Albertsen Dahlen"