Fantasi og rollespill

1

Jeg måtte skrive erotisk novelle!

Publisert 20:59 23 november, 2011

Før oppdraget:
Denne uken skal vi fordype oss litt i fantasier og lignende. Jeg tenker vel som så at alle mennesker har en eller annen form for fantasi, det er bare mange som ikke tør å si det høyt. I tillegg er det jo slik at en fantasi er en fantasi, og kanskje best kun som en fantasi.

Benjamin i episode 3. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Halvparten av kostymet mitt i rollespillet Even hadde skrevet til "show-and-tell". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

For hvis du bestemmer deg for å leve ut fantasien din, kan det hende at det ødelegger “magien” rundt fantasien.

Jeg tror ikke at jeg ville ha levd ut mine seksuelle fantasier om jeg kunne, rett og slett fordi det ville ødelagt svært mye!

Etter oppdraget:
Jeg ble sendt på et kurs om erotiske noveller, og måtte skrive min egen!! Jeg ble faktisk ganske fornøyd, selv om jeg ikke har skrevet noen erotisk novelle tidligere. Det var dødskleint å sitte i et rom som var fylt med mennesker som også skrev noveller, men de var en del eldre enn meg og visste hva de gikk til. Jeg måtte selvfølgelig lese novellen min høyt og synes det gikk greit. Men tror ikke det er noe jeg vil gjøre igjen…

I tillegg måtte jeg og Johanna ha et rollespill under “show-and-tell”! Og dét ble fort ganske spenstig og skittent, men det skulle jo bare mangle siden vi snakker om sex oftere enn gjennomsnittet i programmet! Jeg synes uansett at det var dritlættis å gjennomføre!

Mer om: Benjamin
Del "Fantasi og rollespill"