Et hav av fantasier

1

Kun fantasien setter grenser.

Publisert 20:58 23 november, 2011

Før oppdraget:

Ny mandag og nye muligheter. Jeg var veldig spent på temaet for uken, og hva slags oppdrag jeg ville få. Etter forigee uke var jeg litt småredd for hva som kunne komme denne uken. Det er vanskelig å forvente noe som helst når vi skal få tema og oppdrag, fordi det aldri er det vi forventer oss.

Vi satt oss ned foran TV-en og så kom ukens tema: SEX-FANTASIER! Det første jeg tenkte var jo at alle har en sex-fantasi eller to. Noen kanskje litt drøyere enn andre, men til syvende og sist er jeg ganske sikker på at alle har noe de fantaserer om når det kommer til sex.

Vi satt og diskuterte litt om hva folk flest fantaserer om, og kom fram til at vi tror de fleste fantaserer om noe så uskyldig som en trekant. Om det er to jenter og en gutt eller to gutter og en jente, kommer jo an på hva hver enkelt ville likt, men det er trekant vi tror de fleste menneskene der ute fantaserer mest om.

Da jeg fikk oppdraget sto det at jeg skulle møte noen som har en sex-fantasi litt uten omdet vanlige, og i tillegg har valgt å leve den ut.

Etter oppdraget:

Jeg ante ikke helt hvem eller hva jeg kom til, for jeg fikk ikke så veldig mye ut av oppdraget på sms. Dermed hadde jeg ikke så veldig store forventinger. Når jeg kom frem var det veldig fint ut utenfor; et søtt, lite hus med en søt, “liten” hund utenfor. Jeg banket på døren og ut kom det en liten jente som sikkert ikke var høyere enn 1,50 m.

Johanna besøker Irene som lever som katt, i tredje episode av trekant. (Foto: NRK).

Fra innspillinga: Irene som pus på fanget mitt. (Foto: NRK).

Jeg tenkte med én gang at hun umulig kan ha en syk sex-fantasi, denne lille, uskyldige jenta som virket veldig beskjeden og snill. Men hun var nok ikke så uskyldig! Det hun drev med (hennes sex-fantasi) var petplay. Det første som slo meg, var at det var en hund utenfor – og jeg lurte på om det var dyresex. Da kjente jeg at jeg ble litt stressa, og ikke syntes at dette var så fett.

Hun forklarte meg ganske kjapt hva petplay egentlig var. Petplay er når et menneske velger å leve som et dyr, som for eksempel en katt eller en hund. I dette tilfeldet var hun en katt. Når hun da velger å leve som en katt, må hun gjøre alt en katt vanligvis ville gjort. Hun snakker ikke, hun spiser ut av en skål på gulvet, leker og koser som en katt, og hun kan sove i bur hvis hun vil det. Hun lever rett og slett som en katt, og som katter flest hadde hun også en eier, nemlig kjæresten hennes. Som den dominante i forholdet er han sjefen, mens hun liker å være underdanig.

Les også denne saken: – Det er fint og trygt

Hun fortsatte å fortelle at han var sjefen hennes uansett, og hun må høre på han, hvis ikke kunne det få konsekvenser. Hva de konsekvensene var kom an på hvor ulydig hun hadde vært. Jeg spurte henne om det var dette hun likte, det å føle seg mindre verdt, og det var noe hun absolutt likte veldig godt. Noe jeg personlig ikke syntes var helt greit. Jeg klarte ikke å skjønne hvordan en person kan like å bli dominert på en sånn måte.

Hva har dette med sex-fantasier å gjøre, spurte jeg videre. Hun fortalte meg at dette er en fantasi hun har tatt et skritt lenger, det er ikke lenger en fantasi, men noe hun har lyst til å gjøre daglig. Hun har lyst til å leve som katt uansettt om hun er kåt eller ikke. Hun kunne jo selvfølgelig starte et forplay hvor hun var helt inne i katterollen, men det var ikke sånn at de fortsatt i senga å leke katt. Han var fortsatt eieren hennes, men hun gikk litt ut av katterollen når de hadde sex.

Johanna og Benjamin i episode 3. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Lek og fantasi under "show-and-tell" . (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Jeg fikk jo også en oppgave av henne og da var det jeg som skulle leke katt og hun skulle være eieren min. Jeg måtte ta på meg kattekostyme, spise som en katt, leke som en katt og kose som en katt. Jeg skulle legge hodet på fanget hennes, og mjaue mens jeg lå der. Noe som var veldig kleint!

Det verste med oppdraget var at jeg måtte gå på tur med min “eier”. Da krabbet jeg på alle fire mens hun dro i halsbåndet jeg hadde på meg Ikke spesielt gøy og ikke noe jeg ble spesielt kåt av, men jeg respekterer at hun liker å leve som en katt og bli dominert av eieren sin.

På “Show-and-tell” på fredag fortalte jeg Even og Benjamin litt om hvordan hun jeg hadde besøkt levde, og hva det var som gjorde at hun hadde lyst til å leve som en katt. Hun hadde alltid likt å være under et menneske, alltid likt det å bli tatt vare på og bli bestemt over.

Det som for henne startet som fantasi, utviklet seg til en lyst om å leve sånn så lenge det er mulig for henne. Det at hun levde som en katt hadde ikke så veldig mye mer med sex å gjøre, men det var i katterollen hun følte seg vel.

Vi kom fram til at det finnes et hav av sex-fantasier der ute, og når det kommer til sex, så er det faktisk bare fantasien som kan stoppe deg. Om man velger å gjøre noe med denne fantasien, eller bare liker tanken av den, er opp til hver enkelt. Men alle der ute har en eller annen sex-fantasi uansett om den er veldig uskyldig eller bare litt merkelig.

Mer om: Johanna
Del "Et hav av fantasier"