Tema: Kjønnet

2

Ikke så drøyt som forventet.

Publisert 21:48 16 november, 2011

Før oppdraget:
Da er det uke 2, og vi er tildelt nytt tema og oppdrag! Hovedtemaet ble da “kjønnet”, og jeg fikk i oppdrag å gå til penislege. HERREGUD så lite kult! Jeg har vært å sjekket meg før, så det er ikke noe stress. Men enn om noe er galt nå da? Og det kommer på TV!!

Mitt verste mareritt må være at noe “der nede” ikke er som det skal. Om en knekker armen, så blir det gjerne gips og hvile, så er den i orden igjen. Men hva med pikken? Om en er “syk” nedentil? Sykdommer, symptomer og behandlinger, jeg vet ikke spesielt mye om det! Selv om alt er tilsynelatende bra, enn om det ikke er det likevel? Det er manndommen liksom, at noe der nede ikke er som det skal… OFF.

Etter oppdraget:
Da er oppdraget utført! Da jeg satt på venterommet var jeg bra nervøs. Men etter å få beskjed om at jeg har en “normal norsk arbeidspikk”, pustet jeg lettet ut. (Litt småkry også!) Ellers kom det etter hvert inn 3 mannfolk i komando, så det var jo litt “rart”. Det var ikke direkte pinlig, for jeg har nå sett en kølle før. Var bare litt ubehagelig å sitte så lavt og så nært! For ikke snakke om når de kom inn igjen med boner. Det har jeg derimot IKKE sett før. Men var ikke så drøyt som jeg hadde trodd det skulle være.

Det var interessant å høre legen fortelle om menn og deres forhold til penis. Jeg fikk også se bilder av forskjellige størrelser og vinkler. Kan ikke være spesielt fett å ha en mikropenis! Ble også litt overrasket over de 3 vanligste problemene for menn i sengen.

Peking under "show and tell". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Peking under "show and tell". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Selve “show and tell” var morsomt. Benjamin hadde med seg masse sexleketøy, og viste noen dødsekle bilder av hjemmelagde underlivspiercinger. De var så disgusting at jeg ble direkte dårlig!

Johanna overrasket meg med en stor gummi-mus som jeg da måtte fingre. Ble mildt sagt overrasket, men prøvde å gjøre det uten for mye fleiping. Lettere sagt enn gjort! Ble klissete og kleint. Men kult å lære om, tror gutter generelt sett har noe å lære der!

Johanna og Even under "show and tell" i episode 2. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Johanna og meg under "show and tell" i episode 2, prøver noen av sexlekene Benjamin hadde med. (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Jeg viste Johanna og Benjamin plakatene jeg ble vist tidligere i uken, og demonstrerte litt med en dildo. Det gikk veldig greit, siden temaet var interessant, var det lett å huske detaljene. Nå ser jeg fram til ny uke og nytt oppdrag!

Mer om Even
Del "Tema: Kjønnet"