Dusty rose

2

Supernervøs før denne ukens oppdrag!

Publisert 21:01 16 november, 2011

Før oppdraget:
Da var en ny mandag kommet, og det var på tide med nytt tema. Hadde ingen anelese om hva slag tema vi kom til å få, men vi gledet oss veldig til å dra ut på nye oppdrag og møte nye og spennede folk. Temat for denne uken var kjønnet, og vi visste ikke så veldig mye om hva det innebar. Vi kom fram til at dette måtte ha noe med underlivet å gjøre, og at vi skulle lære noe interessant.

Oppdraget mitt denne uken var at jeg skulle på orgasme-kurs. Med én gang jeg fikk den tekstmeldingen ble jeg nervøs, og visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Hemmeligheten er jo at jeg ikke har hatt orgasme før, og nå skulle jeg få muligheten til å gjøre noe med det.

Etter oppdraget:
Jeg ante ikke hvem jeg skulle møte og hva jeg skulle gjøre, men håpet jo på at jeg skulle møte noen som først og fremst kunne hjelpe meg med å få orgasme. Da jeg kom dit jeg skulle være fikk jeg møte Betty Dodson som er en kjent orgasmedoktor fra New York. Med seg hadde hun sin jobbpartner Carlin Ross. Betty skulle lære meg hvordan jeg skulle ta på meg selv og hvor alt fokuset skulle være.

Når Betty jobber med sine klienter, skal de sitte og se på seg selv i et speil og studere hvordan de ser ut der nede. Det er viktig å ha et fint forhold til sin egen vagina, eller som Betty sier: “Pussy”. Man burde gi kjære pussy et navn, og mitt ble Dusty Rose. IKKE fordi jeg er så veldig støvete nedentil, men fordi Dusty Rose er en rosafarge som passet veldig godt til mine nedre deler.

Videre fikk jeg lære om hvordan man skal ta på seg selv, og at alt fokuset skal være å stimulere klitoris. Det er der orgasmene ligger! Deretter fikk jeg møte Carlin som var Bettys “pussy model”, som hun kalte det. Da skulle Betty vise meg hvordan man kunne få en orgasme med alt det jeg hadde lært. Og det klarte hun veldig bra, hun ga Carlin to orgasmer der jeg satt som tilskuer ved siden av.

Even prøver seg frem på gummifitta under "show and tell". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Even prøver seg frem på gummifitta under "show and tell". (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Viste ikke helt hvordan jeg skulle reagere når jeg så at Carlin fikk to orgasmer, men jeg prøvde å ta til meg alt det nyttige Betty hadde å si, slik at jeg kunne hjelpe meg selv til å få en.Oppgaven jeg fikk av Betty var at jeg skulle dra hjem og bruke alt det jeg hadde lært av henne, og prøve å få en orgasme. Når dagen var slutt var jeg veldig takknemmlig for alt hun lærte meg, og jeg tror at mange der ute har godt av å se dette programet med Betty og Carlin.

Jeg gjorde som Betty sa og prøvde å få en orgasme med alt det hun hadde sagt jeg skulle gjøre. Jeg var nok litt stresset og hadde litt for mange tanker i hodet, fordi det ble ikke noe orgasme på meg den dagen. Men det tror jeg må komme litt mer naturlig, og den kommer når den kommer. Er bare fortsete å prøve.

Under “show and tell” på fredag fikk jeg mulighet til å fortelle gutta hva jeg hadde vært med på, og hva jeg hadde gjort. Jeg fikk også muligheten til å lære de alt jeg hadde lært av Betty, og hvordan man skal ta på en jente og hvor alt fokuset skal være. Guttene følgte nøye med og tok til seg lærdommen. Tror at alle har godt av å lære det Betty viste meg!

Mer om Johanna
Del "Dusty rose"