Pia Dailey Christoffersen - Foto: NRK

Pia Dailey Christoffersen - Foto: NRK

Pia Dailey Christoffersen

49

22 år, fra Larvik – Hvis kjemien og alt bare klaffer, så er ikke jeg sånn som tenker at jeg ikke kan ha sex fordi det er første daten, og det er selvfølgelig mye bedre sex når kjemien er på topp og alt føles naturlig, sier Pia. Pia om sjekking Mange gutter tenker at så […]

Publisert 16:31 18 oktober, 2010
22 år, fra Larvik

– Hvis kjemien og alt bare klaffer, så er ikke jeg sånn som tenker at jeg ikke kan ha sex fordi det er første daten, og det er selvfølgelig mye bedre sex når kjemien er på topp og alt føles naturlig, sier Pia.

Pia om sjekking

Mange gutter tenker at så lenge det er hardt er det godt, og det er feil.

Til daglig jobber Pia i helsevesenet i hjembyen, Larvik, noe hun har gjort de to siste årene. Det står i sterk kontrast til hennes tv-debut og jobb som programleder og deltaker i Trekant.

– Jeg har lært mye om gutter som jeg ikke visste fra før av. Alt fra suging og runking, til sjekketips, som at man ikke skal si “Har jeg sett deg et sted før?” eller sende tre meldinger dagen etter man har møtt fyren for første gang.

Pia om sex

Om programmet har gitt 22-åringen noen flere kryss i taket er uvisst, men hun besitter i hvert fall langt mer teoretisk erfaring nå, enn når hun startet.

– Det er viktig å vite at sex er mer enn bare puling. Det er så mange detaljer og hensyn man bør ta. Jenta må for eksempel være våt, da er sexen veldig mye bedre for begge.

Og mer konkret forteller Pia at gutter må lære seg og ikke være så hardhendte.

– Mange gutter tenker at så lenge det er hardt er det godt, og det er feil. De må skjønne hva jenter liker, og ikke være for raske, oppfordrer hun.

– Jenter trenger å vite at de ikke trenger å være ville i senga, men at de må snakke med partneren sin, ikke tro at det bare er å hoppe på.

Pia om fritid og gutter

Når hun ikke bruker tiden på å lære mer om sex, er hun ofte å finne på et brett, om det er på snø eller på hjul.

Pia beskriver seg selv som en sann dyrevenn, og hunden Doris er hennes viktigste følgesvennen. Det er allikevel også plass til en gutt, om den rette skulle dukke opp.

– Jeg har det med å falle for de som ser litt bad boy ut. Litt langt hår og tatoveringer er bare positivt, sier den sprudlende larvikingen.

Del "Pia Dailey Christoffersen"