Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?

5

Lærerikt oppdrag om erogene soner.

Publisert 20:58 9 november, 2011

Før oppdraget:

Endelig første offisielle innspillingsdag! Jeg var utrolig spent på hva som kom til å skje. Vi alle har sett på Trekant i fjor, men om det kom til å bli samme oppsettet, ante vi ingenting om. Smånervøs og kjempespent fikk vi utdelt temaet: Sex-sanser. Jeg fikk selv utdelt oppdraget “erogene soner”. Det er jo noe jeg vet litt om fra før av. Tror jeg! Aner ikke hva jeg skal gjøre på oppdraget mitt. Regner med at det blir en fin blanding av gøy, lærerikt og dritpinlig!

Etter oppdraget:

Da er første oppdrag unnagjort! Da oppdraget nærmet seg fikk jeg melding om å møte opp ved Vigelandsmuseet. Skjønte ikke “litt” hvorfor jeg skulle dit! Men når jeg så statuene utenfor, begynte det å demre for meg. Det kom til å ha noe med nakenhet å gjøre! Jeg ble fulgt inn i museet, hvor 2 nakne personer står og strutter rett mot meg. Mildt sagt sjokkert, og kjempeusikker på hvordan jeg skal reagere.

Nakne kropper er ikke så veldig kleint, men da jeg måtte massere og ta på modellene, da ble jeg flau! Dette er totalt ukjente og kliss nakne mennesker, jeg vet da ikke hvor intimgrensene deres går!?

Undervies i oppdraget ble jeg mer avslappet, og klarte å fokusere på det jeg skulle fortelle til Johanna og Benjamin. Og det var mye spennende! Det jeg “visste” fra før var en del feil, eller halvveis riktig. Og jeg fikk en del åpenbaringer underveis. Ting hun sa som fikk meg til å tenke: “Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?”. Jeg kommer garantert til å teste ut noe av det jeg lærte i dag!

Da jeg trodde oppdraget var over, kom det en liten tvist. Jeg har fått en ekstra hjemmelekse: Jeg må finne erogene soner hos Benjamin og Johanna! Det kan bli interessant..! Vi har blitt godt kjent på kort tid, så det blir sikkert bare moro. Men vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem, det kan bli intimt!

Even, Johanna og Benjamin i episode 1. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

Leting etter erogene soner på kjøkkenbordet i episode 1. (Foto: Marius Arnesen, NRK)

Fredagen over, og vi har gjenomført vår første “show and tell”. Det var dødsvittig å se Johannas burlesk-dans! Skikkelig tøft gjort å danse forran så mange, og hun fikk det til å se bra ut. Hun imponerte meg virkelig! Og Benjamin som turte å kline til med 3 stykker; gutsy!

Så var det min tur og mitt hjemmeoppdrag. Jeg fikk en pose med rekvisitter jeg skulle bruke på oppdraget mitt. Den inneholdt en fjær, en vibrator, massasjeolje, isbiter og pisket krem. Jeg ble praktisk talt driitflau da jeg skulle utføre oppdraget mitt! Jeg var ikke forberedt skikkelig, og det innså jeg da jeg så de ligge på kjøkkenbordet i bare undertøy. Så det ble rett og slett bare å hive seg i det, og prøve meg frem mens jeg lærte dem litt av det jeg hadde fått høre. Det ble mye fleiping og fnising, men forhåpentligvis fant de noe de likte!

Mer om Even
Del "Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?"