Wolfmother holder det gående

889
Skrevet av:
Publisert 9:05 17 February, 2010


Wolfmother fikk kanskje ikke oppsvinget de håpet på med Cosmic Egg, men det skjer fremdeles mye blant ulvefolket. Vi oppdaterer med videoer, liveopptreden, norgesbesøk og eksklusivt samarbeid.

Alright, rett på sak. Cosmic Egg har rett og slett vært en flopp, ikke ulikt andreplaten til The Darkness, One Way Ticket. Men det betyr ikke at platene er dårlige, heller tvert om. Både Wolfmother og The Darkness sine vanskelige andreplater er feiende flotte plater i rockesamlingen.

Så derfor gir vi en liten boost til Wolfmother når de nå kjører hardt på videre.
Først går vi tilbake til det engelske talkshowet Later WIth Jools Holland, hvor Andrew Stockdale og hans nye band spilte i høst. Her rocker de TV med White Feather:

Her har du den flunkende nye videoen til samme låt, altså White Feather:

Videre skal Wolfmother spille oppvarming for selveste Kiss på Lerkendal 8. juni. God nok grunn alene til å betale inngang på denne ubehagelige hjemmebanen til Rosenborg, spesielt siden Oslo-konserten har Wig Wam som oppvarming. Ja, det Wig Wam.

Og til slutt minner vi om at Andrew Stockdale er gjestevokalist på sporet By The Sword på det kommende Slash-albumet. Der er han i selskap med Lemmy, Dave Grohl, Ian Astbury fra The Cult, M. Shadows fra Avenged Sevenfold og en gjeng andre stjerner som hjelper Slash med å holde det nede på solofronten.

Sånn, da skulle du være oppdatert på Wolfmother?

Tags: , , , , , ,

Del "Wolfmother holder det gående"